Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Ο θίασος των ξεφτιλισμένων ξεπέρασε ακόμη και την Γκεστάπο

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε... Η πρεμούρα τους να αποφύγουν προσωρινά την ενεργοποίηση του "κόφτη", βγάζει τη μάσκα των εφοριακών και αποκαλύπτει πως ο ρόλος που τους έχει ανατεθεί είναι ο ρόλος των πραιτοριανών της κατοχής... 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Οι κατασχέσεις ξεκινούν και μάλιστα εν κρυπτώ. Ο θίασος των ξεφτιλισμένων ξεπέρασε ακόμη και την Γκεστάπο σε πρακτικές και μεθόδους... 

Οι δικαστές μοιραία αναλαμβάνουν το ρόλο του δημίου απέναντί σε μια κοινωνία που επιμένει παθητικά και περιμένει να υποστεί τη μοίρα που της προδιέγραψαν. 

Η καθήλωση κάθε οικονομικής δραστηριότητας, θα φέρει και νέα μείωση την φορολογικών εσόδων. Η ενεργοποίηση του "κόφτη" παρά το πλιάτσικο τελικά δε θα αποφευχθεί. Η ενεργοποίηση του, θα πολλαπλασιάσει τη δυστυχία. 

Τα χειρότερα έρχονται... 
Η πραγματική δυστυχία είναι μπροστά μας... 
Ο εφιάλτης είναι μπροστά μας... 
Το πολιτικό προσωπικό αναδεικνύεται πλέον απροκάλυπτα σε...
πέμπτη φάλαγγα της Κατοχής... 

Όποιος αγαπά αυτό τον τόπο έχει μόνο μια επιλογή. Να μπει μπροστά, να εμπνεύσει και να καλέσει ευθέως και ξεκάθαρα την κοινωνία σε εξέγερση εθνικοαπελευθερωτική. 

Όλα τα άλλα είναι αντικειμενικά η χρήσιμη αντιπολίτευση στα πλαίσια μιας κατεχόμενης χώρας. Είναι μια πρακτική που εξασφαλίζει στα κατοχικά ανδρείκελα τη δυνατότητα να εξαπατούν, να δημαγωγούν και να συνεχίζουν το ολέθριο έργο τους.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου