Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

«Παραιτηθείτε» - Ένα ψευτοκίνημα ύποπτο και κατασκευασμένο στα επιτελεία της Κατοχής…

Πάρτε τώρα την πολιτική ευθύνη για την ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος - Και σταματήστε να κρύβεστε πίσω από ψευδοσυνθήματα – Σταματήστε να επενδύετε σ έναν αφελή λαό, ευάλωτο και πρόθυμο να πιαστεί απ οτιδήποτε τονώνει την απελπισία και τα αδιέξοδά του…


Το ότι πρέπει αυτή η πολιτική συμμορία να ξεκουμπιστεί αυτή τη στιγμή, και να αφανιστεί ακόμη και το τελευταίο ίχνος του DNA της απάτης της από αυτό τον πλανήτη, δεν είναι απλά αναγκαίο, αλλά συνιστά ιστορική και ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

Ο αφανισμός της όμως θα πρέπει να γίνει με όρους καθαρής και παραδειγματικής πολιτικής ανατροπής, και όχι με τα ψευδεπίγραφα πολιτικά παιχνιδίσματα της παραίτησης. Το αίτημα για παραίτηση, είναι ύπουλο αίτημα, που έχει την ανοχή και τη στήριξη των δυνάμεων της κατοχής, και δε συνιστά ούτε έντιμη ούτε καθαρή και συνεπή πολιτική στάση.

Το αίτημα της παραίτησης δαιμονοποιεί έναν κατεξευτελισμένο πολιτικό διαχειριστή, αλλά ταυτόχρονα καθαγιάζει τόσο το δυνάστη, όσο και το σύνολο του κατοχικού κεκτημένου που εδραιώθηκε στη χώρα.

Η εγκληματική συνεισφορά αυτής της κυβέρνησης, και το πραγματικά πισώπλατο χτύπημα που επέφερε σε αυτή την κοινωνία, ήταν η κατασυκοφάντηση, η αποδυνάμωση και εν τέλει η ύπουλη επιδίωξη καθολικής υπονόμευσης, της δυναμικής που αντικειμενικά θα μπορούσε να έχει ένα κίνημα και ένα πρόγραμμα πολιτικής και εθνικής αντίστασης, που θα μπορούσε να...
ανατρέψει εκ θεμελίων το κατοχικό κεκτημένο στη χώρα μας.

Η υπονόμευση της δυναμικής αυτού του κινήματος, ήταν η πιο βρώμικη συνεισφορά αυτής της πολιτικής συμμορίας στην κατοχική διοίκηση, και ταυτόχρονα υπήρξε πραγματική ευλογία για τα πρασινογάλανα ανδρείκελα που ενσωμάτωσαν το κατοχικό κεκτημένο στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική μας καθημερινότητα. Καταλάβατε τώρα γιατί το απατηλό «κίνημα» των «παραιτηθείτε» εξυπηρετεί: 
  • Και την κυβέρνηση που ανακαλύπτει αντισυνταγματικές συνομωσίες… 
  • Και την αντιπολίτευση που μέσα από αυτό καθαγιάζει και απενοχοποιεί τη δωσιλογική της συνεισφορά…
  • Και πρωτίστως την ίδια την κατοχική διοίκηση, αφού στοχοποιούνται με τρόπο ανώδυνο οι αναλώσιμοι διαχειριστές και όχι η ουσία του κατοχικού καθεστώτος που επέβαλαν στη χώρα???
Είναι προφανές πως οι όροι – και πρωτίστως οι όροι οι πολιτικοί – θα ήταν εντελώς διαφορετικοί, αν αντί για ένα γιαλατζί και χειραγωγούμενο ψευτοκίνημα «παραίτησης» είχαμε ένα σαφές, ξεκάθαρο και ρωμαλέο πραγματικό κίνημα πολιτικής ανατροπής???

Να ενεργοποιηθεί τώρα το άρθρο 120 του Συντάγματος…
Αυτό οφείλουμε να απαιτήσουμε όλοι εμείς που έχουμε επίγνωση για το που οδηγείται αυτός ο τόπος, αλλά και όλοι εσείς που θεωρείτε σπουδαία ως συνεισφορά απέναντι στο έθνος, τη συμμετοχή σας στο σημερινό πανηγύρι που θα θριαμβεύσει ο πολιτικός εγκλωβισμός, η αυταπάτη και η δόλια χειραφέτηση της ίδιας σας της ψυχής.

Όχι κλασομπανιέρες… Μη φανταστείτε ότι η ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος προϋποθέτει ένοπλα τμήματα πολιτών στους δρόμους και της πλατείες της χώρας. Μπορεί να σημαίνει τρία απλά… ταυτόχρονα πολύ σημαντικά… απόλυτα στοχευμένα και άκρως αποτελεσματικά πραγματάκια. Απαιτείστε λοιπόν από τα κόμματά σας, αντί να πλειοδοτούν σε υποκρισία και πολιτική αθλιότητα  να κάνουν τα εξής:
  • Πρώτον: Να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη και να ζητήσουν από τους Έλληνες πολίτες που υπηρετούν στη δημόσια διοίκηση, να κατεβάσουν μολύβια, να κλείσουν υπολογιστές, να κλειδώσουν τα ταμεία, να σταματήσουν να βεβαιώνουν «πρόστιμα και παραβάσεις», να βάλουν λουκέτο στα δικαστήρια και στην εφορία, να σταματήσουν να διεκπεραιώνουν εντολές κατάσχεσης και λοιπές κατοχικές πράξεις, μέχρι τη στιγμή που μια πραγματικά ελληνική βουλή θα ψηφίσει με ένα άρθρο σε ένα μόλις νόμο, την καθολική κατάργηση των μνημονίων που επεβλήθηκαν και το σύνολο των εφαρμοστικών νόμων που τα υπηρετούν.
Τι θα χάσουν από αυτή την πολιτική απεργία???  Ένα μισθό???  Ωραία… Θα χάσουν δηλαδή πολύ λιγότερα απ όσα θα τους υφαρπάξει το κατοχικό καθεστώς μέσα στον τρέχοντα μήνα της κατοχικής διακυβέρνησης.
  • Δεύτερον: Απαιτείστε από τους υποκριτές του πολιτικού συστήματος, αντί να εξαπατούν την Ελληνική κοινωνία με ένα κάλπικο «παραιτηθείτε», να παραιτηθούν οι ίδιοι από το βουλευτικό τους αξίωμα και να προκαλέσουν εκλογές, πολιτικές εξελίξεις και ανεπίστρεπτες πολιτικές ανατροπές.
Πως θα συμβεί αυτό??? Μα είναι απλό. Με την προκαταβολική και ενυπόγραφη δέσμευση όλων, πως αν η Βουλή που θα προκύψει, δεν εφαρμόσει ως πρώτη πράξη την κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, αυτό να συνιστά πράξη εσχάτης προδοσίας.

Είναι νόμιμα όλα τα παραπάνω??? Είναι απολύτως νόμιμα και μέχρι το τελευταίο τους γράμμα είναι απολύτως συνταγματικά. Διότι…
  • Πρώτον: Ο φορολογικός μηχανισμός δεν είναι πραιτοριανοί ξένης διοίκησης, αλλά κατά το Σύνταγμα Έλληνες πολίτες ορκισμένοι να τηρούν πίστη και αφοσίωση στο Σύνταγμα.
  • Δεύτερον: Η φορολογική πολιτική, δεν υφίσταται για να χρησιμοποιείται ως εισπρακτικός μηχανισμός για τα ταμεία της κατοχικής  διοίκησης, αλλά για να καλύπτει με επάρκεια τις ανάγκες του κράτους σε λειτουργικά έξοδα, σε εθνική άμυνα, σε υγεία, σε παιδεία και σε λοιπές κοινωνικές παροχές για τους πολίτες του, και σε κατασκευή δημοσίων έργων και υποδομών. Οποιαδήποτε άλλη χρήση, συνιστά κατάχρηση, συνιστά εκτροπή, και το εθνικό Σύνταγμα αναθέτει στους πολίτες αυτής της χώρας την αποκατάσταση της νομιμότητας.
Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβες απ όλα τα παραπάνω ευκολόπιστε ραγιά και διαχρονικό θύμα της αφελούς εξυπνάδας σου???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου