Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Το διπλό παιχνίδι της Ρωσίας

Τέλος με τις μικρές αποκαλύψεις που διανέμονται με φειδώ. Η ρωσική έκθεση των μυστικών υπηρεσιών δεν εγείρει μόνο την πρόθεσή της να σηκώσει τις γωνίες του πέπλου, ανοίγει διάπλατα την αυλαία ενώπιον όλου του κόσμου, μέσω των Ηνωμένων Εθνών... 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΑΒΕΙ ΣΗΡΑΓΓΑΟι Ρώσοι αποδεικνύουν ότι γνωρίζουν όλες τις μυστικές μηχανορραφίες που ασκήθηκαν εναντίον τους για χρόνια. 

Μας θυμίζει την ιστορία αυτού του τούνελ σκαμμένου από τη CIA κάτω από το Τείχος του Βερολίνου για να βάλει μικρόφωνα στους χώρους κάτω από το κτήριο της KGB. Οι Σοβιετικοί τους είχαν καταλάβει πριν από το τέλος της εκσκαφής, αλλά τους είχε αφήσει. Μόνο μετά το τέλος της σοβιετικής αυτοκρατορίας, οι Αμερικανοί συνειδητοποίησαν ότι είχαν ξελογιαστεί. 

Σήμερα, παρατηρούμε ότι οι Ρώσοι εξακολουθούν να το παίζουν πάντα έκπληκτοι, εκείνοι που τα ανακαλύπτουν την ίδια στιγμή με τους άλλους, διαπιστεύσουν ακόμα και... τις θέσεις του αντιπάλου «συντρόφου» τους. 

Η υποβολή της έκθεσης με τις πληροφορίες στο Συμβούλιο Ασφαλείας, για την οποία η Ρωσία γνωρίζει ότι δεν θα κάνει τίποτα, επιδιώκει στόχους για τους οποίους θα γνωρίζουμε την έκταση τις επόμενες μέρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου