Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Και ο κώλος μας μπάζει από παντού

Εξαπάτησαν, παραμύθιασαν και μέσα σε ελάχιστο χρόνο απέδειξαν ότι είναι αδίστακτοι, χειρότεροι και πιο ελεεινοί από κάθε προηγούμενο εθνικό μειοδότη…

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπροκαμμενοι

Προσυπέγραψαν ότι θα φέρουν σε πέρας όλη τη βρώμικη δουλειά και επιδίδονται καθημερινά σε αλλεπάλληλες διαβεβαιώσεις ότι θα «τιμήσουν» την υπογραφή τους, ατιμάζοντας τον εαυτό τους, τις...
υποσχέσεις τους και την ίδια την πατρίδα.

Το σχέδιο που υλοποιούν ρίχνει την οικονομία στα τάρταρα, και μαζί της πετά στην άβυσσο και ολόκληρη την κοινωνία που καταμετρά ναυαγισμένα όνειρα, χαμένες προσδοκίες, ελπίδες που διαψεύστηκαν, περιουσίες που εξανεμίστηκαν, ερειπωμένα σπιτικά.

Οι διαβεβαιώσεις που κλιμακώνονται, αυτό που προεξοφλούν είναι ακόμη περισσότερη δυστυχία, γενικευμένη αποδιοργάνωση, πραγματικά αλυσοδεμένη πατρίδα και μέρες μαρτυρίου για το λαό.

Ανίκανοι, ξεφτιλισμένοι και επικίνδυνοι αντάμα, σε μια εποχή που οι γεωπολιτικοί εφιάλτες έχουν αφυπνιστεί επικίνδυνα και περισφίγγουν  τη διαλυμένη Ελλάδα, για τα προσκυνημένα κατοχικά ανδρείκελα ο μοναδικός κίνδυνος παραμένει ο εχθρός λαός, και για όλα τα υπόλοιπα σε κανέναν δεν καίγεται καρφάκι.

Την ίδια στιγμή, στο Αιγαίο, στην Κύπρο, στη Θράκη, στα Βόρεια σύνορά μας, ο κώλος μας μπάζει από παντού, και όλα δείχνουν πως μπαίνουμε πλέον για τα καλά στο φαύλο κύκλο μιας πολυεπίπεδης εθνικής τραγωδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου