Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ακούτε μάγκες... Ακόμη και στην otimalakiamoyrthei.blogspot.com υπάρχουν όρια

Φαιδρή εποχή. Προφητολάγνοι, πουτινόπληκτοι και σεναριολάτρες, είναι τρία από τα προϊόντα που ευδοκιμούν τις μέρες που η μαλακία χρησιμοποιείται για την πνευματική παράλυση των λαών...

Αποτέλεσμα εικόνας για καμια μαλακι ανα περνα η ωρα

  • Γράφει ένας μια μαλακία, ότι δήθεν ο Πούτιν χτύπησε την Τουρκία, άντε βουρ να το αναπαράγουμε. 
  • Έγραψε κάποτε ο Άγιος τάδε ένα αποφθεγματάκι, άντε βουρ να πανηγυρίσουμε ότι... έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. 
  • Αμολησε ένας φαντασιόπληκτος το ταξιδιάρικο μυαλό του να γράψει κάτι για τα υπόγεια μεγαλεία, άντε βουρ να γίνουμε όλοι ειδήμονες του (underground) υποκόσμου. 
Ακούτε μάγκες... 
Άμα κάνει ντου ο Πούτιν στην Τουρκία, δε θα το ανακαλύψει ο Χίος βρε καμάρια μου αλλά θα γίνει πραγματική κοσμοχαλασιά. 
Ούτε βεβαίως η "ελεύθερη Ώρα" είναι ο προφήτης του Θεού επί γης, που καθημερινά ανακαλύπτει το πλήρωμα μιας τουλάχιστον προφητείας. 

Και πιστέψτε με αν προκύψει φουσκοθαλασσιά στις σκουληκαντέρες που ψωλαρμενίζουν στο υπέδαφος, η πληροφορία δε θα δοθεί κατ αποκλειστικότητα στο... anexigitaxesemesa.blogspot.com. 

Και να θυμάστε πως κάθε μαλακία που αναδημοσιεύεται, στερεί χώρο από την πραγματική είδηση και από την πραγματική πολιτική σκέψη. Ας συνέλθουμε λοιπόν... Ακόμη και στην otimalakiamoyrthei.blogspot.com υπάρχουν όρια. 



Α Ναι... 
Είναι και ο Μπαρουφάκης με τους 1001 του. Όλοι ψάχνουν να βρουν ποιοί είναι πίσω από τα σποτάκια, αλλά κάνεις Δεν ψάχνει που βρέθηκε το χρήμα που είναι πίσω από τα σποτάκια. Μια χαρά μας βρίσκω.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου