Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Το ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα και οι χαζοχαρούμενοι του εξευτελισμού

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας χορεύει ζεϊμπέκικο στο 41ο φεστιβάλ της ΚΝΕ. Το τραγούδι που έφερε στο κέφι τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ ήταν του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ οι φεστιβαλιστές τον καταχειροκρότησαν...


  
Σημείωση: Μόνο τα ακροδεξιά και νεοναζιστικά σούργελα βρήκαν να κάνουν πικρόχολα σχόλια γι αυτή την αυθεντική και...

εντελώς ανθρώπινη εκδήλωση.

Ακολουθούν...

Το ζεϊμπέκικο του ξεφτίλα με τον Ισμαήλ Τζεμ 

Αποτέλεσμα εικόνας για ζειμπεκικο γαπ  με ισμαηλ τζεμ

Και οι καλλιτεχνικές επιδόσεις του "αριστερού" Κοτζιά 

Αποτέλεσμα εικόνας για κοτζιας τραγουδαει


3 σχόλια:

  1. Να υποθέσω ότι αν σχολιάσω την αυθεντική και... εντελώς ανθρώπινη εκδήλωση του Κουτσούμπα (αλλά όχι του ΓΑΠ- Κοτζιά) θα με πείτε ακροδεξιό και νεοναζιστικό σούργελο. Μάλιστα.

    Αν σχολιάσω αυτό τι έχετε να πείτε;

    Με ευθύνη τεσσάρων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και 2 του ΚΚΕ δεν καταψηφίστηκε η TTIP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι φίλε μου. Δε θα σε πούμε ακροδεξιό. Αντίθετα θα δημοσιεύσουμε το σχόλιο σου. Θα σε παραπέμψουμε όμως σ αυτό το λίνκ των κυρίων με τα ξουρισμένα σκαλπ, να δεις τον τίτλο που έβαλαν και θα αφήσουμε εσενα να κάνεις το χαρακτηρισμό. Νταξ??? https://www.youtube.com/watch?v=1TtPqm39J0Y

    Παμε τώρα και στο άλλο ζήτημα που θέτεις. Καλό είναι να μην αναπαράγουμε ότι μαλακία δημοσιεύει ο κάθε ψυχάκιας, γιατί κάθε φορά που δίνουμε χώρο στη μαλακία, στερούμε χώρο από την είδηση. Σε παραπέμπω λοιπόν και γι αυτό στο σχετικό επίσημο λινκ στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και π
    ελπίζω να λυθούν οι απορίες σου. Πάμε λοιπόν: http://www.rizospastis.gr/story.do?id=8473802

    Κατά τα λοιπά με συγχωρείς που απάντησα. Συνήθως δε σχολιάζω σχόλια αναγνωστών, αλλά νομίζω πως είναι καλό να μην παραμερίσουμε εντελώς την αλήθεια από τη ζωή μας. Ντάξ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο αφορά το πρώτο Νταξ??? , το σχόλιο μου (για τον τίτλο του βίντεο) είναι πως είναι για γέλια.

    Όσο αφορά το δεύτερο Νταξ??? , τι μας λέει το επίσημο λινκ στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ:

    - Την αντίθεσή της στην αναβολή της προγραμματισμένης για χτες ψηφοφορίας στο Ευρωκοινοβούλιο σχετικά με την (ΤΤΙΡ), εκφράζει η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.
    - Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ είναι κατηγορηματικά αντίθετη στην αναβολή της ψηφοφορίας σχετικά με την (ΤΤΙΡ).
    - Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου σε συνεννόηση με τις πολιτικές ομάδες του Λαϊκού Κόμματος, των Σοσιαλδημοκρατών, Φιλελευθέρων, Συντηρητικών - Μεταρρυθμιστών απέσυρε με μονομερή απόφασή του την ψηφοφορία από την ημερήσια διάταξη.
    - Το ΚΚΕ όπως έχει τονίσει κατ' επανάληψη απορρίπτει την ΤΤΙΡ.
    - Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ τοποθετήθηκε με "παρών" για το αν θα διεξαχθεί συζήτηση χωρίς να επακολουθήσει ψηφοφορία.
    Σωστά;

    Τώρα στην “μαλακία που δημοσιεύει ο κάθε ψυχάκιας” διαβάζουμε:

    - Ότι ο πρόεδρος Μάρτιν Σούλτς διαπιστώνοντας στην πορεία πως δεν διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία ώστε να υπερψηφιστεί η TTIP, έθεσε θέμα ανα­βολής της σχε­τι­κής ψη­φο­φορίας, αλ­λά και της ίδιας της συ­ζή­τη­σης, με πρό­σχη­μα το με­γά­λο πλή­θος τρο­πο­λο­γιών που εί­χαν κα­τα­τε­θεί.
    - Αυτό που συνέβη ήταν πως οι πολέμιοι της συμφωνίας TTIP επέμεναν στη συνέχιση της διαδικασίας ενώ οι υπέρμαχοι της TTIP υπερψήφισαν την πρόταση του Σούλτς για αναβολή της συνεδρίασης
    - Υπέρ της αναβολής της συζήτησης ψήφισαν 183 ευρωβουλευτές, ενώ 181 ψήφισαν να συνεχιστεί η συζήτηση και 37 απείχαν.
    - Οι δυο ευρωβουλευτές του ΚΚΕ απείχαν.
    Σωστά;

    Συμπέρασμα:

    - οι υπέρμαχοι της TTIP υπερψήφισαν την πρόταση του Σούλτς για αναβολή της συνεδρίασης (μετάφραση ΚΚΕ “συζήτηση χωρίς να επακολουθήσει ψηφοφορία”) , ίσον 183 ευρωβουλευτές.
    - κατά της αναβολής 181 ευρωβουλευτές.
    - Το ΚΚΕ δεν “απείχε” αλλά ψήφισε “παρών”.
    Σωστά;

    Κατά τα λοιπά, α) ο διάλογος ποτέ δεν κάνει κακό σε κανέναν β) δεν είναι κακό κατά τη γνώμη μου, να σχολιάζονται σχόλια αναγνωστών και γ) συμφωνώ με αυτό που γράφετε: “πως είναι καλό να μην παραμερίσουμε εντελώς την αλήθεια από τη ζωή μας”.
    Απλά εγώ θα συμπλήρωνα σε αυτή την φράση σας πως επίσης καλό είναι να μην παραμερίσουμε εντελώς και την ευγένεια από τη ζωή μας.

    Ανώνυμος 11 Οκτωβρίου 2015 - 2:17 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή