Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Σταματήστε να αναδημοσιεύετε τη μαλακία του κάθε ψυχάκια... Το ραντεβού με τη "συγνώμη" θέλει ούμπαλα

Έγραφα πριν λίγες μέρες στο φέις, καθώς αγνάντευα διάφορες "συνταρρακτικές" ειδήσεις που μιλούσαν για "σοκ", που προϊδέαζαν για "αποκάλυψη τώρα" και άλλα τοιαύτα: "Κόψτε τις μαλακιες με τους "συναγερμούς" και τα "σοκ" λέμεεεε. Σταματήστε να αναδημοσιεύετε τη μαλακία του κάθε ψυχάκια...


Και προς εμπέδωση  ακόμη και από τους αφελέστερους αναφέρθηκα και πιο εκτεταμένα λέγοντας ενδεικτικά:  "Φαιδρή εποχή. Προφητολάγνοι, πουτινόπληκτοι και σεναριολάτρες, είναι τρία από τα προϊόντα που ευδοκιμούν τις μέρες που η μαλακία χρησιμοποιείται για την πνευματική παράλυση των λαών.
  • Γράφει ένας μια μαλακια, ότι δήθεν ο Πούτιν...
    χτύπησε την Τουρκία, άντε βουρ να το αναπαράγουμε. 
  • Έγραψε κάποτε ο Άγιος τάδε ένα αποφθεγματακι, άντε βουρ να... Δείτε περισσότερα ΕΔΩ
Απ ότι φαίνεται όμως τ αυτιά δεν ιδρώνουν. Σήμερα στο "Ε.Φ" μπήκε αυτή η ανάρτηση: "Το ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα και οι χαζοχαρούμενοι του εξευτελισμού" και αίφνης μας προκύπτει αυτό το σχόλιο:
"Να υποθέσω ότι αν σχολιάσω την αυθεντική και... εντελώς ανθρώπινη εκδήλωση του Κουτσούμπα (αλλά όχι του ΓΑΠ- Κοτζιά) θα με πείτε ακροδεξιό και νεοναζιστικό σούργελο. Μάλιστα. Αν σχολιάσω αυτό τι έχετε να πείτε; "Με ευθύνη τεσσάρων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και 2 του ΚΚΕ δεν καταψηφίστηκε η TTIP"

Τι έχουμε να πούμε λοιπόν...
Ψάξαμε μέσα στο φτωχό μυαλό μας και βρήκαμε αυτά να πούμε: 
"Όχι φίλε μου. Δε θα σε πούμε ακροδεξιό. Αντίθετα θα δημοσιεύσουμε το σχόλιο σου. Θα σε παραπέμψουμε όμως σ αυτό το λίνκ των κυρίων με τα ξουρισμένα σκαλπ, να δεις τον τίτλο που έβαλαν, και θα αφήσουμε εσένα να κάνεις το χαρακτηρισμό. Νταξ??? https://www.youtube.com/watch?v=1TtPqm39J0Y

Παμε τώρα και στο άλλο ζήτημα που θέτεις. Καλό είναι να μην αναπαράγουμε ότι μαλακία δημοσιεύει ο κάθε ψυχάκιας, γιατί κάθε φορά που δίνουμε χώρο στη μαλακία, στερούμε χώρο από την είδηση. Σε παραπέμπω λοιπόν και γι αυτό στο σχετικό επίσημο λινκ στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και ελπίζω να λυθούν οι απορίες σου. Πάμε λοιπόν: http://www.rizospastis.gr/story.do?id=8473802

Κατά τα λοιπά με συγχωρείς που απάντησα. Συνήθως δε σχολιάζω σχόλια αναγνωστών, αλλά νομίζω πως είναι καλό να μην παραμερίσουμε εντελώς την αλήθεια από τη ζωή μας. Ντάξ???


Κι ένα γενικό σχόλιο...
Φίλε μου και φίλοι αναγνώστη και αναγνώστες, έχουμε αντίληψη για τα κατά τη γνώμη μας λάθη του ΚΚΕ, και ανήκουμε σ αυτούς που δεν χαρίζονται στην κριτική απέναντί του. (Να ένα παράδειγμα ΕΔΩ). 

Πιστέψτε με όμως...
Πολιτική αντιπαράθεση και πολιτική κριτική, δε γίνονται με εμπάθειες, με ψευδολογήματα, ή πολύ περισσότερο αναδημοσιεύοντας ανοησίες ανεύθυνων σουλατσαδόρων του διαδικτύου.

Ας χρησιμοποιούμε σκληρό λόγο... Δεν έχω αντίρρηση και ανήκω σ αυτούς που δε διστάζουν να τον χρησιμοποιούν. Η αναπαραγωγή της ανοησίας όμως, κάποια στιγμή μας φγέρνει αντιμέτωπους με τη μεγαλοσύνη της συγνώμης. Το να συναντιέται όμως κανείς με τη "συγνώμη" δεν είναι κακό. Αλλά πολύ φοβάμαι πως κάποιοι την "στήνουν" συστηματικά στο ραντεβού τους. Νομίζω???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου