Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Φοβισμένος λαός - Προσκυνημένοι ηγέτες - Ζάλογγο ή κρεμάλες???

Αυτό είναι το μείγμα που χρειάζεται η Κατοχή για να εδραιώσει την επικυριαρχία της. Και δυστυχώς σ αυτή τη χορογραφία συμμετέχουν πρόθυμα τα ελληνόφωνα ανδρείκελα που αποκαλούνται «πολιτική ηγεσία του τόπου»…


Το πάρτι του τρόμου ξεκινά με τα πρωϊνάδικα και ολοκληρώνεται με τα μεταμεσονύχτια δελτία. Αυτό που άλλες εποχές θα ήταν αρκετό για να γεμίσουν οι δρόμοι της Αθήνας αποφασισμένους διαδηλωτές, σήμερα δείχνει ν αποτελεί τη ρουτίνα των συμβιβασμένων, που εισβάλει  με βίαιο τρόπο και στο τελευταίο σπίτι αυτής της χώρας.

Τρόμος παντού. Και με το φορολογικό μηχανισμό να έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά στην Κατοχική διοίκηση, αλλά και με τις ακριβοπληρωμένες τράπεζες στο ρόλο του δημίου, ο καθένας από μας αντιμετωπίζεται ως ο αδίστακτος εχθρός αυτής της πατρίδας, και είναι απλά θέμα χρόνου το πότε ακριβώς θα στοχοποιηθεί από τα κατοχικά αποσπάσματα.

Σ αυτό τον πλανήτη, δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο. Οι ηγέτες που τίμησες με την ελπίδα και με την ψήφο σου, το μοναδικό με το οποίο ασχολούνται καθημερινά, είναι ν ανακαλύπτουν τρόπους που θ αποδεκατίσουν το λαό τους.

Τώρα ξέρεις… Ανάμεσα στα ερπετά, δε μπορεί να υπάρξει μπέσα. Αυτοί που συνωμοτούσαν πίσω από την πλάτη σου ρίχνοντας στον Καιάδα την πατρίδα σου και τη ζωή σου, άρχισαν να ξερνούν όλη τη βρωμιά. Ο ένας δίνει τον άλλο, και όλη η βρωμιά για...
το πούστικο παιχνίδι που παίχτηκε, γεμίζει με τη μπόχα της το περιβάλλον.
  • Όσο εσύ πανηγύριζες την κίβδηλη αξιοπρέπειά σου, τα πολιτικά σκουλήκια που υποτίθεται ότι σου την εξασφάλιζαν, παράδερναν στη δουλοπρέπεια αλλά τότε αρνιόσουν να το δεις.
  • Όσο εσύ πίστευες πως ένα τσούρμο χαβαλετζήδων της εξουσίας διαπραγματευόταν για δικό σου λογαριασμό και για να υπηρετήσει την πατρίδα σου, αυτοί κιότευαν  και προσυπέγραφαν καινούρια μνημόνια, καινούριες ακόμη πιο ταπεινωτικές συμφωνίες, με τις πένες τους να στάζουν αίμα από το αίμα σου και πόνο από τις πληγές σου.
Τώρα, ο τρόμος που σπέρνουν για να σε καθηλώσουν στον καναπέ, ξεβρακώνει πρωτίστως τα αίσχη τους. Τώρα ξέρεις καλά τι ακριβώς έχουν υπογράψει. Ξέρεις καλά πως η περηφάνια που σου πούλησαν, ήταν ο φερετζές του προσκυνημένου. Τώρα ξέρεις καλά τι περιμένει εσένα και τη χώρα σου.

Το τσόγλαν boy που πίστεψες πως θα γινόταν ο ηγέτης για ν ανατρέψεις τη δυστυχία και τη μιζέρια που δρομολόγησαν όλοι οι προηγούμενοι, χτίζει καινούριες φυλακές για να στεγάσεις σ αυτές την ταπεινωμένη σου αξιοπρέπεια και τα ερείπια της χρεοκοπημένης σου ζωής.

Το προδοτικό έκτρωμα που μόλις αρχίζεις να γνωρίζεις ως «αριστερό μνημόνιο», το υπερψήφισε σύσσωμη η πολιτική τσογλαναρία μέσα στο κατοχικό κοινοβούλιο, και από κοινού θα το εφαρμόσουν στο μεγάλο πολιτικό συνασπισμό – έκτρωμα που ετοιμάζουν.

Τώρα ξέρεις τι ακριβώς υπέγραψε ο κορυφαίος της πολιτικής εξαπάτησης… Ξέρεις τι ακριβώς σε περιμένει την επόμενη μέρα. Τώρα ξέρεις πως το επόμενό σου ραντεβού, δε θα είναι στις πλατείες που πανηγύριζες για μια «ανάσα αξιοπρέπειας». Το επόμενό σου ραντεβού θα είναι…
  • Ή στο λογιστή που θα εκτυπώσεις τη θανατική σου επικήρυξη που ήδη ετοιμάζεται…
  • Ή στο γκισέ της τράπεζας για να παραδώσεις ότι απέμεινε από τη συμβιβασμένη σου ψυχή…
  • Ή στις φυλακές που ετοιμάζουν για να ταπεινώσουν μέσα σ αυτές ακόμη περισσότερο την ήδη δυστυχισμένη ζωή σου…
  • Ή στα γουναράδικα, στο δρόμο της εξέγερσης και της αξιοπρέπειας. Εκεί που θα τους ανατρέψεις και θα τους τιμωρήσεις παραδειγματικά για τις προδοτικές τους συμφωνίες και το δωσιλογικό τους ξεπεσμό.
Εσύ θα αποφασίσεις… Αυτοί για σένα αποφάσισαν ήδη.


Σχετικά μας άρθρα...

Το μανιφέστο της πατριωτικής εθνεγερσίας ενάντια στη Νέα Τάξη, την Κατοχή και τα ελληνόφωνα τσιράκια τους

Το ΚΚΕ κρατά στα χέρια του το κλειδί των εξελίξεων - Θέλει να το γυρίσει???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου