Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Μην αφήσετε πέτρα πάνω στην πέτρα - Στείλτε στον τουρκοδιάολο τα τέρατα της τζιχάντ

Όχι... Δεν πρέπει να έχουμε καμία αμφιβολία για τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους η Ρωσία ενεπλάκη στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία...


Είναι προφανές πως μέσα από αυτή την επιχείρηση, η Μόσχα αλληθωρίζει από τη μία στα ισχυρά γεωπολιτικά της συμφέροντα στην ευρύτερη περιοχή, και από την άλλη στην εκπεφρασμένη πλέον ανάγκη της να "πάρει κεφάλι" απέναντι στην Αμερικανική μονοκρατορία.

Την ώρα όμως που τα καθάρματα του ισλαμικού φονταμενταλισμού, σφάζουν και καταστρέφουν αδίστακτα, οτιδήποτε συναντούν στην εφιαλτική επέλασή τους, δεν έχει κανένα νόημα να...

αμπελοφιλοσοφούμε για το ποιός και γιατί τους εξέθρεψε. Σήμερα αυτό που προέχει είναι ο μαζικός τους αφανισμός.


Κάθε νεκρός τζιχαντιστής, είναι συμβολή στη ζωή, στον πολιτισμό και στην ανθρωπότητα. Αυτό είναι το κυρίαρχο αυτή τη στιγμή, και για όλα τα υπόλοιπα θα βρεθεί ο χρόνος να συζητήσουμε, όταν τα τέρατα της τζιχάντ θα έχουν πάει στον τουρκοδιάολο να συναντήσουν τις "παρθένες" τους.

Τσακίστε τους λοιπόν... Αφανίστε τους από την πολύπαθη Γη της Μεσοποταμίας. Κανένα έλεος στα τέρατα που η μοναδική αξία την οποία προσκυνούν, είναι η κουλτούρα του θανάτου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου