Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Αναζητώντας τη χαμένη γελοιότητα...

Εκεί που ο ξεπεσμός γίνεται κατάντια και η αποβλάκωση προσλαμβάνει πλέον διαστάσεις επιδημίας...

Καλλιτεχνική επιμέλεια Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

Στην Ελλάδα του 2015, του "αριστερού" μνημονίου, της "δεύτερη φορά αριστερά" κυβέρνησης των νεο-τσιριμώκων, του αναδρομικού ξεκληρίσματος όσων ακόμη κατάφεραν να αντέξουν τη μνημονιακή λαίλαπα, προκειμένου να ταϊστούν με αίμα και...
χρήμα τα θησαυροφυλάκια της Κατοχής, σ αυτή την Ελλάδα της απόλυτης κατάντιας, κοινωνία και ΜΜΕ ψάχνουν πυρετωδώς ν ανακαλύψουν τη γελοιότητα μέσα στο κλουβί με τις τρελές.

Είναι λοιπόν γελοίος ο καραγκιοζάκος που έτρεχε με το φάκελο παραμάσχαλα για να μπορεί να καμαρώσει την αφεντιά του ως υποψήφιο αρχηγό???

Είναι άραγε γελοίοι οι της Εφορευτικής Επιτροπής που απέρριψαν την υποψηφιότητα του καθυστερημένου ως εκπρόθεσμου για να ΄χουμε κάτι να λέμε στα πρωινάδικα της επόμενης μέρας???

Μήπως είναι γελοίος ο προσωρινός και υποψήφιος για μονιμότητα που χαρακτήρισε γελοιότητα τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας ενός γελοίου???


Πόσο γελοίο είναι ένα κόμμα το οποίο ξεχειλίζει με γελοιότητα ακόμη και στην ίδια τη διαδικασία εκλογής του νέου του αρχηγού???

Μήπως τελικά δεν έχει μέτρο η γελοιότητα των ψηφοφόρων ενός κόμματος, οι οποίοι ψάχνουν να βρουν ποιός γελοίος τους στερεί τη δυνατότητα να επιλέξουν έναν γελοίο ως αρχηγό, ο οποίος φοβάται μη του κλέψει τη δόξα η τρόικα για τις δολοφονικές επιλογές του???

Ρε μπας και είναι πιο εύκολο ν αναζητάτε όχι ποιός είναι γελοίος, αλλά αν υπάρχει έστω κι ένας που να διαθέτει έστω κι ένα δράμι σοβαρότητας σ αυτό το κλουβί με τις τρελές, ξεκινώντας από τον όποιο αρχηγό και τελειώνοντας στον τελευταίο ψηφοφόρο???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου