Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ακόμη δε στέγνωσε το αίμα που έχυσες βρε αλήτη εσύ και η "ανθρώπινη" Ευρώπη σου

Αυτό το κάθαρμα... Αυτό το απόβλητο της ιταλικής πολιτικής ζωής... Αυτός ο θλιβερός πρωτεργάτης των νατοϊκών βομβαρδισμών στη Γιουγκοσλαβία, αφού πρώτα αναζήτησε δουλειά στην Ελλάδα, ως σύμβουλος μελλοντικού τότε και νυν πρωθυπουργού, ανακάλυψε ξαφνικά και όψιμα την εγκληματική φυσιογνωμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να την ...εξανθρωπίσει...

 

Ο Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, ο «βομβαρδιστής της Γιουγκοσλαβίας», χωρίς να του το ζητήσει κανείς, μετά από τις συμβουλές που παρείχε στους Ντομινίκ Στρως-Καν (Gauche en Europe) και Τζώρτζ Σόρος (As concerned Europeans), προσεφέρθη να...

συμβουλεύει ακόμη και τον Αλέξη Τσίπρα. 


Η θλιβερή πορεία του πολιτικού αυτού χαμαιλέοντα ξεκινάει από την Κομμουνιστική Νεολαία Ιταλίας στη δεκαετία του ’70, κλιμακώνεται με την αναρρίχηση του στη θέση του υπουργού Εξωτερικών και του πρωθυπουργού απ’ όπου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στους βομβαρδισμούς της Σερβίας από τις ΝΑΤΟϊκές βάσεις της Ιταλίας. Δεξί χέρι της ...γερακίνας Κοντολίζα Ράις υπήρξε ο φανατικότερος αβανταδόρος της Κοντολίζα Ράις και αργότερα «πνευματικός πατέρας» της πρωθυπουργοποίησης του Μόντι. 

Είναι σύζυγος της Linda Giuva, «αρχειοθέτη» της Στοάς P2 του διαβόητου φασίστα συνωμότη Licio Gelli. Με τη σύζυγο του Linda Giuva, «αρχειοθέτη» της Στοάς P2 του Licio Gelli Με τη σύζυγο του Linda Giuva, «αρχειοθέτη» της Στοάς P2 του Licio Gelli Τώρα, ο Μάσιμο, περιφρονημένος και καταγέλαστος στην Ιταλία, μπλεγμένος σε μια σειρά σκανδάλων (Affitopoili) και πειθαρχικών ελέγχων (Ένωση Δημοσιογράφων), αναζητεί και πάλι ρόλο, δηλώνοντας πως: "Η παρέμβαση της Άγγελα Μέρκελ, σήμερα το απόγευμα, ήταν άτοπη, για να το πω με διπλωματικό τρόπο. Δεν είναι αυτό το ευρωπαϊκό πνεύμα, πρέπει να βρεθεί μια λύση για την Ελλάδα.".

Άει σιχτίρ κοπρίτη... Άει σιχτίρ κι εσύ, και τα Συριζιφερέφωνα που αναπαράγουν κάθε υποκριτική φωνή, επειδιώκοντας να "λιβανίσουν" το ανθρώπινο πρόσωπο της εγκληματικής συμμορίας.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου