Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ - ΤΩΡΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

Στη συνέχεια θα διαπιστώσουμε πως είναι μεν σκόπιμο να αναδεικνύουμε τις τεράστιες ευθύνες του ιμπεριαλισμού που θέριεψε αυτό τον εφιάλτη, όμως δε θα καταλάβουμε ποτέ το μέγεθος του προβλήματος, αν δε δούμε κατάματα τα έργα, τη συμπεριφορά και την ψυχοσύνθεση των παραφρόνων της πολιτικής θρησκείας του μίσους...

Iσλαμικό Δικαστήριο της Σαρία συνήλθε δημόσια στην Al-Hasakah της Συρίας και αποφάσισε τον ακρωτηριασμό μελών 2 πολιτών φερόμενων ως ληστών...

00_small.jpg

Τους έκοψαν χέρια και πόδια.Eφαρμογή ισλαμικού νόμου για Hirabah αναφέρει η ανάρτηση των τζιχαντιστών.  Ακολουθούν εικόνες...

1_small.jpg 
Πλήθος θεατών παραβρέθηκαν δίκην ακροατηρίου για να νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους την εφαρμογή του νόμου. Ένα από τα μέλη της ισλαμικής οργάνωσης κρατούσε το λάβαρο του Ισλαμικού κράτους.

6_small.jpg 
Αλλοι είχαν ακροβολιστεί με όπλα.Οι δήμιοι ήταν μασκοφόροι. Ο ένας κρατούσε το θύμα που είχε μπανταρισμένα τα μάτια και ο άλλος του έκοψε το χέρι με μπαλτά. 

3_small.jpg 
Διέθετε το συνεργείο και αντισηπτικό,γάζες κλπ. 

2_small.jpg 

4_small.jpg 
Ύστερα για πρώτη φορά έχουμε εικόνα ακρωτηριασμού κάτω άκρων στη Συρία.Του το κόβουν στο ύψος περίπου του αστραγάλου. 

8_small.jpg 

7_small.jpg  

5_small.jpg  

Στη συνέχεια τα θύματα εμφανίζονται να νοσηλεύονται για την αποθεραπεία.Εικόνες που μόνο το Μαλί μέχρι τώρα είχε δώσει.

10_small.jpg

Η ποινή εφαρμόστηκε σε ένα πρόχειρο χειρουργικό τραπέζι που είχε στηθεί στη νησίδα ενός δρόμου εκεί που υπάρχει μια διασταύρωση.
Το Κοράνι εντέλλεται την παραδειγματική τιμωρία αυτών που παραβιάζουν τη δημόσια τάξη της χώρας και διαπράτουν Hirabah (παράνομος πόλεμος,θυμώνω,νευριάζω προέρχεται από το harb που σημαίνει πόλεμος ή εχθρός).Αυτός που διαπράτει μια παραβατική πράξη της Hirabah είναι ένας mohareb.  

11_small.jpg 

12_small.jpg 
Σύμφωνα με στίχους του Κορανίου (Surah Αλ-Ma’ida 5: 33-34) οι τιμωρίες που προβλέπονται για παραβατικές συμπεριφορές είναι :
Taqtil (θανάτωση:παραδειγματική εκτέλεση που αποτελεί προειδοποίσηση για τους επίδοξους μιμητές π.χ. λιθοβολισμός)
Taslib (σταύρωση)
ακρωτηριασμός των μελών που ενέχονται στην παράνομη πράξη
Nafi (εξορία)

Παραδείγματα εγκλημάτων που τιμωρούνται με αυτούς τους τρόπους είναι η ληστεία,ο βιασμός κλπ. Εγκλήματα της hiraba διώκονται και τιμωρούνται ανάλογα ακόμη και σήμερα σε ισλαμικές χώρες όπου επιβάλεται η σαρία όπως στη Σαουδική Αραβία ή στην περιοχή της Νιγηρίας που ελέγχουν οι εξτρεμιστές.

13_small.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου