Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΣΟΥΡΓΕΛΑ...

ΟΚΤΩ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΑΗΔΟΝΗΣ, ΛΥΚΟΥΔΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ, ΦΟΥΝΤΑ, ΨΑΡΙΑΝΟΣ & ΨΥΡΡΑΣ) ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ...


Με μια μάλλον αναμενόμενη κίνηση και με μια άκομψη αντιγραφή τοποθετήσεων που έχουν εκφωνηθεί από κέντρα της διαπλοκής και του σκληρού ελληνικού κατεστημένου, οκτώ βουλευτές του λεγόμενου...
«Κεντροαριστερού» χώρου έδωσαν στη δημοσιότητα κείμενο με το οποίο, εν μέσω ανούσιων «καλλωπισμών» και φθηνών περιτυλιγμάτων, προτείνουν την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και τη μετάθεση των εκλογών κάπου μέσα στο 2015.

Στην πραγματικότητα αυτό που ανερυθρίαστα και προκλητικά προτείνουν και οι οκτώ «κεντροαριστεροί» συνυπογράφοντες, είναι να σιδηροδεθεί πισθάγκωνα η χώρα στις επιθυμίες των αγορών, βλέπε στο χρηματιστικό κεφάλαιο, να δοθεί «φιλί ζωής» στην άθλια Σαμαρο-Βενιζελική κυβέρνηση της καταστροφής, να παραταθεί αγόγγυστα το παλαιό μνημόνιο και να δοθεί το «πράσινο» φως για την απρόσκοπτη έγκριση και εφαρμογή του νέου μνημονίου μέσα στο 2015.

Η προϋπόθεση της διακομματικής συνεννόησης, που θέτουν οι οκτώ για την πρότασή τους, συνιστά το διάτρητο άλλοθι για να γίνει το βήμα και να ανοίξει η συζήτηση εκλογής Προέδρου από αυτή τη Βουλή, η οποία ήταν «παγωμένη» ακόμα και για ορισμένους εξ αυτών.
Πολιτικοί κύκλοι ενέτασσαν το κείμενο των 8 στο πλαίσιο μιας μεγάλης βρώμικης επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει σκοπό να ματαιώσει άμεσες ριζοσπαστικές εξελίξεις στη χώρα που θα μπορούσαν να αποβούν ανεξέλεγκτες από εγχώρια και ξένα κατεστημένα κέντρα.

Οι οκτώ συνυπογράφοντες βουλευτές δεν είναι άλλοι από τους κάτωθι γνωστούς και μη εξαιρετέους: Χρήστος Αηδόνης, Σπύρος Λυκούδης, Βασίλης Οικονόμου, Πέτρος Τατσόπουλος, Νίκος Τσούκαλης, Νίκη Φούντα, Γρηγόρης Ψαριανός και Θωμάς Ψύρρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου