Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

"ΗΓΕΤΗΣ" ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ - ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ

Δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα... εγώ κοιμόμουν! Αυτή ήταν η υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε ο Ν. Μιχαλολιάκος αρνούμενος ακόμη και ότι γνωρίζει τον πυρηνάρχη της Νίκαιας - Ωστόσο τα στοιχεία ήταν συντριπτικά εναντίον του...
 

Οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε οδήγησαν τελικά το Ν. Μιχαλολιάκο στο κελί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Μιχαλολιάκος επιχείρησε να αποφύγει την εμπλοκή του με τα πρόσωπα. Είπε ότι δεν γνωρίζει ποιος είναι ο Γ. Πατέλης. Ωστόσο έχει αποδειχθεί από μαρτυρίες ότι...
Ο επίσης κατηγορούμενος Γ. Πατέλης έχει υψηλή θέση στην οργάνωση όντας μάλιστα πυρηνάρχης του σκληρού πυρήνα της Νίκαιας.
Στη συνέχεια για να... αποδείξει ότι δεν γνώριζε τίποτε, ούτε ενημερώθηκε για τη δολοφονία Φύσσα ισχυρίστηκε ότι κοιμήθηκε νωρίς και ότι δεν ξύπνησε παρά πολλές ώρες μετά στη μία το μεσημέρι.

 

Ειδικά αυτός ο ισχυρισμός κατέρρευσε σαν χάρτινος αφού τα στοιχεία είναι συντριπτικά.
Έχει αποδειχθεί ότι ο ίδιος ο Φύρερ της Χρυσής Αυγής λίγο μετά τη δολοφονία και αφού προφανώς έχει ενημερωθεί στέλνει ένα γραπτό μήνυμα στον υπεύθυνο βουλευτή της περιοχής Ι. Λαγό.

 

Εκείνος δευτερόλεπτα μετά επικοινωνεί μαζί του στο σταθερό τηλέφωνο.
Ακολουθήθηκε δηλαδή η διαδικασία που περιέγραψαν οι μάρτυρες, ο Γ. Ρουπακιάς είχε ενημερώσει τον πυρηνάρχη Γ. Πατέλη, εκείνος όπως είπε τον Ι. Λαγό και από τα τηλέφωνα φάνηκε ότι ο Λαγός ενημέρωσε τον αρχηγό της οργάνωσης.

Ωστόσο ο αρχηγός όλα αυτά προκειμένου να μείνει εκτός κελιού τα αρνήθηκε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου