Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ - ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ ΣΗΜΑΔΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

Είχαν στόχο να σκοτώσουν κάποιο από τα μέλη του ΚΚΕ - Είχαν καδρόνια με καρφιά και σημάδευαν στην καρδιά...

Η υπόθεση της δολοφονίας του Π. Φύσσα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Για τη δικαιοσύνη, όπως φαίνεται όμως, ήταν μόνο η αρχή εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Τώρα φαίνεται το απόστημα έσπασε. Τα νέα στοιχεία γύρω από την επίθεση των μελών της Χρυσής Αυγής κατά των μελών του ΚΚΕ δένουν και άλλα μέλη.

Ο 34χρονος που παρουσιάστηκε χθες στη ΓΑΔΑ και θεωρείται ο πυρηνάρχης της οργάνωσης στο Πέραμα δεν είναι, σύμφωνα με πληροφορίες τυχαίο πρόσωπο. Έχει τη θέση του Γ. Πατέλη στο Πέραμα και φαίνεται...
Ως ο οργανωτής της επίθεσης κατά των αφισοκολλητών του ΚΚΕ.
Μάλιστα θεωρείται ο ίδιος άνθρωπος που ευθύνεται και για τον ξυλοδαρμό των Αιγύπτιων ψαράδων στο Νέο Ικόνιο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα ο 34χρονος επικοινώνησε με τον Γ. Πατέλη, ενώ ύστερα απ' την επίθεση στα γραφεία της οργάνωσης βρέθηκε και ο βουλευτής της περιοχής Ι. Λαγός ο οποίος αντέδρασε και επιτέθηκε εναντίον αστυνομικών που που ήθελαν να κάνουν έρευνα στα γραφεία.

Τα στοιχεία της ασφάλειας “δένουν” σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερα άτομα. Τα μέλη μάλιστα του ΚΚΕ έχουν κατονομάσει τον 34χρονο ως τον συντονιστή της επιχείρησης εναντίον τους.

Και σε αυτή την περίπτωση φαίνεται ότι ακολουθήθηκε η ίδια μεθοδολογία στην οργάνωση του τάγματος εφόδου αλλά και στη συνέχεια φαίνεται ότι ενημερώθηκαν συγκεκριμένα άτομα.

Τα μέλη του ΚΚΕ πάντως επιμένουν ότι οι επιτιθέμενοι είχαν στόχο να προκαλέσουν ακόμη και το θάνατο καθώς περιγράφουν επίθεση με κοντάρια τα οποία είχαν καρφιά και χτυπούσαν στο κεφάλι και στο στήθος κοντά στην καρδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου