Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΒΑΣΤΑΖΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ... ΑΥΤΗ Η ΕΓΩΠΑΘΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΕΡΟΚΟΛΟΚΥΘΑ

Από 25 Ιουνίου 2013 (τουλάχιστον) έως 10 Σεπτεμβρίου ο Βενιζέλος ζητούσε επίσημη εισβολή στη Συρία...

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ

Το διάστημα αυτό, ο ψυχοπαθής βαστάζος του Σαμαρά-Μπενάκη, ο κλόουν Βενιζέλος, κάθε μέρα, 5 φορές την ημέρα, έγλυφε Ομπάμα και Νετανιάχου και ζητούσε ΝΑΤΟΪκή εισβολή στη Συρία!!! Με επίσημο στρατό!!! Όταν οι Αμερικάνοι στρατιωτικοί απειλούσαν τον Ομπάμα με… 
Ανατροπή, αν τους ρεζιλέψει στέλνοντάς τους στο πλευρό της Αλ Κάϊντα!!!! Η γελοιογραφία της 30-6-2013 είναι αδιάψευστος μάρτυρας!!! Από τη πρώτη μέρα ο σκιτσογράφος Βαγγέλης Παπαβασιλείου και πολλοί άλλοι Έλληνες σκιτσογράφοι, χτυπούσαν τη νεροκολοκύθα του ΚαραΜΠΕΝΥ για να συνέλθει, αλλά καταλαβαίνουν οι νεροκολοκύθες??? 

Φτάσαμε στο αμήν, να σώζει ο Πούτιν τον Ομπάμα από πραγματική πολιτική και στρατιωτική καταστροφή, για να αλλάξει ρότα ο παρανοϊκός αντισυνταγματολόγος Βενιζέλος και να αυτογελοιοποιείται, χειροκροτώντας τη συμφωνία Ρωσίας – ΗΠΑ για τη Συρίαα!!!

Που πας ρε ΚαραΜΠΕΝΥ??? — Εδώ η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων είναι πλήρως υποταγμένη στους τρελούς τραπεζίτες. Ποτέ δεν σκέφτονται να εξεγερθούν μαζί με τον λαό. Μόνο αμερικάνικες χούντες φτιάχνουν οι γυναικωτοί. Οι σκουλικαντέροι…. Οι γελοίοι επιλοχίες των Τούρκων στρατηγών….

Η γελοιογραφία υπάρχει στη διεύθυνση http://www.enet.gr/?i=news.el.gallery&id=793&m=177313#gallery-item-container για επιβεβαίωση της ημερομηνίας δημοσίευσης και μου την έστειλε ο Γ.Δ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου