Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΕΠΟΠ στην τοπική της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια - Η υποκρισία των ερευνών στις Ένοπλες Δυνάμεις... 

Έχει ένα στοιχείο υποκρισίας το “τρεχαλητό” με το οποίο το ΓΕΕΘΑ ξεκίνησε τις έρευνες για πιθανή εμπλοκή στρατιωτικών στις οργανώσεις της Χρυσής Αυγής... 

Το λέμε αυτό γιατί τους τελευταίους 12 μήνες οι πληροφορίες που είχαν δημοσιοποιηθεί θα έπρεπε να έχουν κινητοποιήσει την ηγεσία όχι μόνο του ΓΕΕΘΑ αλλά και των υπόλοιπων Επιτελείων . Και δεν ήταν μόνο πληροφορίες είχαμε και γεγονότα. 
 

Η είδηση είναι ενδεικτική. Ένας ΕΠΟΠ του ΠΝ είχε εμπλακεί σε επεισόδια στο Μοναστηράκι . Δέχτηκε επίθεση νεαρών και τελικά “σώθηκε” από μετανάστες! Ο ΕΠΟΠ είχε επιτεθεί φραστικά σε υποστηρικτές προφυλακισμένου για συμμετοχή στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς ο οποίος...
Εκανε απεργία πείνας ζητώντας να αποφυλακιστεί. 

Οι νεαροί που τον κυνήγησαν πήραν το πορτοφόλι του στο οποίο εκτός από 200 ευρώ είχε την ταυτότητα του αλλά και την απόδειξη εγγραφής του στην Χρυσή Αυγή. Όπως βλέπετε ανήκε στην περιβόητη πια “τοπική Νίκαιας”.
Όλα αυτά δεν είχαν κινητοποιήσει κανένα; Είχε ερευνηθεί η υπόθεση ;
 

Δεν μάθαμε ποτέ τίποτα. Και είναι παράδοξο πως το ΓΕΕΘΑ που έσπευσε να “κυνηγήσει” όσους αξιωματικούς εμφανίστηκαν με στολή σε διαδηλώσεις να μην αντιδρά σε τέτοια περιστατικά που ήταν ...αυταπόδεικτα.
Γι΄ αυτό λέμε ότι καλό το τρέξιμο τώρα αλλά ...έχουμε μείνει πολύ πίσω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου