Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ???

Όταν οι βουλές του κυρ Φαήλου εμφανίζονται ως περίπου άγνωστες...Όταν η που΄@να θέλει να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει...

Ο Φαήλος ξέφυγε: «Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τα @ρχ@δι@ μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω...»

Τότε εμείς οφείλουμε από τα συμφραζόμενα να ανακαλύψουμε τουλάχιστον τη χαρά αφού την πουτ@να... Την ξέρουμε. Πάμε λοιπόν, ψηλαφώντας την πουτ@να ν ανακαλύψουμε τη χαρά...
Λέει ο κυρ Φαήλος στο πεδίο της μάχης (στην σχετική του ανάρτηση εννοώ): «Λοιπόν, αδέρφια, για να ξηγιόμαστε κι όπως είδατε δεν λογοκρίνω κανέναν. Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, Φυλάω τις σφαίρες μου για τον αληθινό αντίπαλο».

Αυτός λοιπόν ο τύπος, είναι ο σύμβουλος, ο προσωπικός φίλος του Πρωθυπουργού και μέλος της πολιτικής γραμματείας της ΝΔ

Λέει κι άλλα ο κυρ Φαήλος. Αλλά επειδή και αυτός είναι ανθρωπος που ξέρει να χειρίζεται σωστά την Ελληνική γλώσσα, θα μείνουμε σ αυτά. Για τον απλούστατο λόγο ότι αυτά ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΥΧΑΙΑ.

Δε βρίζει λοιπόν "πατριώτες"... Δε βρίζει "εθνικιστές"... Και εξηγεί ότι αυτούς δε τους βρίζει, γιατί δε τους θεωρεί αληθινούς αντιπάλους. Αντίθετα διευκρινίζει ότι μαζί μ αυτούς φυλάει τις σφαίρες του για τον ¨αληθινό αντίπαλο".

Αυτοί λοιπόν που δεν πολιτογρφούνται οχτροί για το Φαήλο έχουν στο σπίτι τους: Όπλα. σιδηρογροθιές, σπαθιά, μαχαίρια, συμβολα των Ες- Ες, φωτογραφίες του Χίτλερ, του Μουσολίνι, σβάστικες και λοιπα "πατριωτικά" αξεσουάρ, που προσδίδουν μια άλλη διάσταση στο σύγχρονο προσδιορισμό της έννοιας "εθνικιστής" και "πατριώτης".

Τώρα λοιπόν που καταλάβατε ποιοί είναι οι φίλοι του, αντιλαμβάνεστε ποιός είναι αυτός που θεωρεί "αληθινό αντίπαλό του.

Όταν οι φίλοι των φίλων του και οι πολυαγαπημένοι πρόγονοί τους, ορκίζονταν πίστη και αφοσίωση στα σύμβολα που σήμερα φυλάνε στα σπίτια τους τα αδέρφια του "πατριώτες - εθνικιστές", φορούσαν την κουκούλα, και δολοφονούσαν μαζί με τα Ες- Ες αυτούς που αγωνίζονταν για τη λευτεριά αυτού του τόπου.

Καλό το κυνήγι ψηφαλακίων κυρ Φαήλο μας, αλλά για ένα πράγμα αναρωτιέμαι: Αξίζει αραγε τον κόπο τόσος ξεπεσμός??? 'Η να υποθέσουμε πως ο κατήφορος ακόμη δεν έχει πιάσει πάτο???

REPORTO

Σχετικό μας άρθρο...

1 σχόλιο: