Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ Ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Χρυσή Αυγή την έπιασε η αστυνομία και η δικαιοσύνη. Ο σκληρός πυρήνας της είναι πίσω από τα κάγκελα . Ώρα να την εξουδετερώσουμε στην κοινωνία... 

Και αυτό δεν μπορούν να το κάνουν οι διωκτικές και δικαστικές αρχές. Αυτό είναι δουλειά των πολιτικών και δυστυχώς απ΄ όσα ακούγονται, λέγονται και γράφονται το τελευταίο 48ωρο δεν δείχνουν διατεθειμένοι και ικανοί να κάνουν ούτε αυτή τη δουλειά.
“Κοκορομαχίες” στα τηλεοπτικά παράθυρα και κατηγορίες :

• “Καθυστερήσατε πολύ να κινηθείτε”,λέει η αξιωματική αντιπολίτευση στη κυβέρνηση. Σωστό είναι αυτό . Δέκα (10) περιπτώσεις ανθρωποκτονίας ερευνούν οι αρχές ! Έπρεπε να...
Φθάσουμε στον δέκατο το Παύλο Φύσσα ,για να “κουνηθεί” το σύστημα. • “Τους πιάσαμε ,τους εξαρθρώσαμε αστραπιαία”, λέει η κυβέρνηση. Σωστό. Έστω και τώρα κινήθηκε και πραγματικά η επιχείρηση διάλυσης της οργάνωσης έγινε υποδειγματικά.
Και ανάμεσα στις κατηγορίες κουβεντούλα για εκλογές .
Το μόνο που δεν ακούσαμε να συζητάει κανείς σοβαρά είναι πως μια εγκληματική συμμορία με ναζιστικά πιστεύω και αντιλήψεις κατόρθωσε να πείσει το 7% του εκλογικού σώματος! Προφανώς είναι μια συζήτηση που οι πολιτικοί μας αποφεύγουν να κάνουν λόγω τύψεων! Γιατί είναι οι βασικοί υπεύθυνοι αυτής της κατάντιας!
Η “βάση” της Χρυσής Αυγής δεν ήταν πάνω από...0,4% . Που εξέφραζε προφανώς απόγονους ταγματασφαλιτών ,γερμανοτσολιάδων και χουντικών που όχι μόνο δεν πλήρωσαν τη συνεργασία και τα κέρδη τους με κατακτητες και δικτάτορες αλλά επιβραβεύτηκαν κιόλας. Μ΄ αυτή τη μαγιά έφθασαν το 7% και λιγο έλειψε να “καβαλήσουν” τη χώρα. Το αίμα του Φύσσα ανέτρεψε την ανοδική τους πορεία αφού λειτούργησε ως σοκ και στην κοινωνία.

Ποιοι τους έφεραν στο πολιτικό προσκήνιο; Η διαρκώς κλιμακούμενη παρακμή του πολιτικού μας συστήματος απο το 1974 και μετά . Ένα πολιτικό σύστημα που βυθιζόταν όλο και περισσότερο στο βούρκο της διαφθοράς χωρίς ποτέ κανείς να τιμωρείται. Που δεν αντιμετώπιζε κάνενα πρόβλημα, δεν έδινε καμία λύση ,όλα έμπαιναν κάτω από το χαλί. Ένα σύστημα που έκανε τη μία λάθος επιλογή μετά την άλλη . Η αριστερά δεν εξαιρείται απ΄ όλα αυτά με το άλλοθι ότι ποτέ δεν κυβέρνησε. Επηρέασε πολιτικές και είχε ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά. Το παράδειγμα της άρνησής της να εξετατούν λύσεις στο θέμα της λαθρομετανάστευσης για παράδειγμα έπαιξε ρόλο καταλυτικό στην εκτόξευση των ποσοστών της ΧΑ. Ασφαλώς το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αφορά τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ . Σ΄ αυτούς είχαμε “εμπιστευτεί” τη διακυβέρνηση της χώρας.

Κι αν η παρακμή που όλοι μας βλέπαμε αλλά ανεχόμασταν ναρκωμένοι από ένα ψευδές επίπεδο αξιοπρεπούς ας πούμε διαβίωσης, η κρίση που ξέσπασε σαν τυφώνας ήταν το σοκ που πάντα περιμένουν οργανώσεις όπως η Χρυσή Αυγή.

Οι “εγκέφαλοί” της είναι πίσω από τα κάγκελα. Αλλά έξω στην κοινωνία όσοι από απόγνωση , θυμό ή και μίσος έστρεψαν το βλέμμα τους προς αυτή τη συμμορία ,εξακολουθούν να είναι “παγωμένοι” . Αυτοί οι άνθρωποι που προφανώς δεν υπήρξαν ποτέ νεοναζί κάποιος πρέπει να τους πείσει ότι η λύση δεν είναι η βία,ψυχολογική και σωματική. Ποιος θα το κάνει;

Αν σύντομα οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας δεν σοβαρευτούν και δεν παρουσιαστούν με σοβαρότητα απέναντι στον Έλληνα πολίτη τότε ένα είναι βέβαιο: σύντομα θα βρούμε μπροστά μας την επόμενη Χρυσή Αυγή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου