Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΟΓΙΑΝΟΥ (της λίστας Λαγκάρντ) ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ???

Η Μαρία Στογιάννου, πρώην προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Θεσσαλονίκης (και πριν από εκεί, της Ζ΄ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης), ευρύτερα γνωστή από τη συμπερίληψή της στη λίστα φοροφυγάδων της Κριστίν Λαγκάρντ με κάποια μαύρα εκατομμύρια σε λογαριασμό της, έχει καταδικαστεί σε 11 χρόνια φυλάκιση...

Μπορεί να μην είναι…. τορναδόρος, αλλά το γεγονός της καταδίκης της για απάτες, είναι από μόνο του ερέθισμα για ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΝ ΜΟΥΓΚΟ ΡΑΚΙΝΤΖΗ.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Το 2003, όταν υπουργός οικονομίας και οικονομικών ήταν ο Νικος Χριστοδουλάκης...
 
ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ -ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ -ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΕγινε ανακατασκευή του Περιφερειακού Συμβουλίου Εθνικών Κληροδοτημάτων (Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής), για να συμπεριληφθεί η… Μαρία Στογιάννου!!! 

Το συγκεκριμένο Περιφερειακό Συμβούλιο Εθνικών Κληροδοτημάτων, έχει αρμοδιότητα επί όλων των κοινοφελών ιδρυμάτων και των κληροδοτημάτων, των προαναφερθέντων νομών. 
Μιλάμε για τεράστιες περιουσίες, δεκάδων (ίσως εκατοντάδων) εκατομμυρίων ΕΥΡΩ, τις οποίες η συγκυβέρνηση σπρώχνει στο ξεπούλημα…!!! 

Λόγω της θέσης της, ως προϊσταμένης Δ.Ο.Υ., η Μαρία Στογιάννου, πιθανών να είχε διοριστεί και σε άλλα παρόμοια ή ανάλογα συμβούλια και επιτροπές, εκπροσωπόντας τον υπουργό οικονομικών.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ: Αυτά τα θέματα των συμμετοχών της καταδίκου σε συμβούλια του Δημοσίου, με τεράστιο οικονομικό ενδιαφέρον, έχουν ελεγχθεί ως προς την δράση της??? 
Εμένα δεν με καταδέχονται…. Ας πάρει το θέμα κάποιος βουλευτής και που ξέρεις, μπορεί και να δοξαστεί!!! 

1 σχόλιο:

  1. Εδώ, από τον τρόπο που διαμοιράζονται τα λεφτά, δεν έμειναν χρήματα για να αγοράσουν ιματισμό για το Στρατό. κλικ εδώ... http://efoploo.wordpress.com/2013/09/12/%CE%BE%CE%AD%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CF%84-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B2%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%B4%CE%B5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή