Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ - ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΒΙΑΙΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

Οι αγρότες του κόμβου της Νίκαιας προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στην Εθνική Οδό - Ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα με τα ΜΑΤ, ξύλο, πέτρες και χρήση χημικών - Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομειο για τις πρώτες βοήθειες - Υλικές ζημιές και σε ένα περιπολικό...

Μάχη στήθος με στήθος έδωσαν για μία ακόμη φορά οι αγρότες με τις αστυνομικές δυνάμεις στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα. Περίπου στις 4 το απόγευμα οι αγρότες του θεσσαλικού κάμπου προσπάθησαν... 


Να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ για να αποκλείσουν την Εθνική οδό. Τα ΜΑΤ εμπόδισαν τους αγρότες και ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα.
Από τις συγκρούσεις τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερις αγρότες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Νίκαιας για τις πρώτες βοήθειες.
Όπως γράφει το thesstoday.gr μετά από τη συμπλοκή οι αγρότες κατόρθωσαν να φτάσουν στην Εθνική οδό και να πραγματοποιήσουν καθιστική διαμαρτυρία. Εκεί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί προσπάθησαν και πάλι να τους διώξουν χτυπώντας τους με τα γκλομπ και κάνοντας αλόγιστη χρήση χημικών.
Οι αγρότες απάντησαν πετώντας πέτρες με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε ένα περιπολικό της αστυνομίας. 
NEWSIT

Σημείωση "Ε.Φ":
Το βέβαιο είναι πως οσο περνά ο καιρός και τα πολιτικά αδιέξοδα του συγκυβερνώντος θιάσου θα διευρύνονται, τα τάγματα εφόδου των δυνάμεων καταστολής θα δείχνουν όλο και πιο απειλητικό το πρόσωπο της φρίκης.

Ας το καταλάβουν καλά οι ερωτευμένοι με τις αυταπάτες που πλειοδοτούν με τη στάση τους στον στοχευμένο κοινωνικό αποπροσανατολισμό, πως η μόνη λύση είναι η ανατροπή των κατοχικών ανδρεικέλων. Οι δολοφονημένοι έφτασαν ήδη τους 4.000. Πού πρέπει να φτάσουμε???

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου