Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΣ ΣΕ "ΕΛΛΗΝΑ" ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Τα νέα ανδραγαθήματα μιας προκλητικής ορντινάντσας του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, που όταν δεν τρέχει σε εκδηλώσεις της…Μητέρας Πατρίδας του, παριστάνει και τον «Έλληνα βουλευτή» Ροδόπης… 

Γνωστή βεβαίως και άκρως σεσημασμένη η περίπτωση του βουλευτή Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν. Πολλές φορές στο «Προξενείο-Στοπ» σάς έχουμε γράψει αρκετά για την άκρως προκλητική δράση του υπέρ των τουρκικών συμφερόντων. Από τις συνεχείς επισκέψεις του στην Τουρκία ή τη στενή συνάφειά του με αλυτρωτικές οργανώσεις «Δυτικοθρακιωτών Τούρκων» έως τη συνεχή του παρουσία κοντά στον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής ή την εμφάνισή του ως κοινού δουλοπρεπούς λακέ που κρατάει την ομπρέλα στον Τούρκο πρέσβη Κερίμ Ουράς για να μη βραχεί, ο κατάλογος είναι πραγματικά τεράστιος. Και επειδή... 


Μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης τον ανακάλυψε πρόσφατα (λόγω των κατηγοριών ως «τουρκοπράκτορα» που του εκτόξευσαν βουλευτές της “Χρυσής Αυγής” κατά τη συζήτηση στη Βουλή της τροπολογίας για τους ιμάμηδες) και…ξιπάστηκε, καλό θα είναι να ενημερωθεί για όλον αυτόν τον τεράστιο κατάλογο. 

Και φυσικά πρώτα απ’ όλα να ενημερωθεί για το ότι ο «Έλληνας βουλευτής» Αχμέτ Χατζηοσμάν, που εκλέγεται σταθερά εδώ και πολλά χρόνια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ δεν είναι καν μέλος αυτού του κόμματος, αλλά μέλος του κόμματος των τουρκοφρόνων της Θράκης DEB! 

Και μάλιστα όχι απλό μέλος, αλλά ουσιαστικά ο ιστορικός ηγέτης του, καθώς είχε κάποτε πρωτοστατήσει στην ίδρυση του DEB και ήταν μάλιστα και ο υπαρχηγός του πίσω από τον αλήστου μνήμης φασίστα και πράκτορα της ΜΙΤ Αχμέτ Σαδήκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου