Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΩΝ - ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΡΟΡΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ -ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣΚαι νάτο!!! Νάτο το πρακτικό της βουλής, με το αριστούργημα του Παναγιώταρου της Χρυσής Αυγής των πατριδοκάπηλων... 

Από τότε που ξεμπάρκαρε η Χρυσή Αυγή, από το φασιστικοναζιστικό μόρφωμα του Καρατζαφέρη, διότι πήρε εντολή να το αντικαταστήσει λόγω ανεπανόρθωτης φθοράς και γενικού ρεντίκολου, έγκαιρα σας είχα προειδοποιήσει να παραγγείλετε τσίγκινο σωβρακάκι, διότι αυτοί οι κοπρίτες, αν παραστεί ανάγκη, θα ΔΙΑΤΑΧΘΟΥΝ να συμμετάσχουν σε κάποιας μορφής προδοτικής συγκυβέρνησης.

Στη παραπροχθεσινή ψηφοφορία για τη νομιμοποίηση του ξεπουλήματος παραμεθόριων νησίδων και βραχονησίδων...


Το πλουτοκρατικό ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΌ σιωνιστικό κατεστημένο και οι τροϊκάνοι προϊστάμενοί τους (ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΕΕ), στη πρεμούρα τους να εξασφαλίσουν την υπερψήφιση ενός ακόμη ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ νομοσχεδίου στα πλαίσια του μνημονιακού ξεπουλήματος, κόντεψαν να κάψουν μεγάλο μέρος από τις εφεδρείες που ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ στη Χρυσή Αυγή του Μιχαλολιάκου και στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Καμμένου!!!

Το τι συνέβη με το απόκομμα του κρυφομνημονιακού Καμμένου, το είδαμε κυρίως στις αναρτήσεις 

Μέσες-άκρες είδαμε ή ακούσαμε για την άθλια συμπεριφορά των κοπριτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι τη τελευταία στιγμή δεν έδωσαν ψήφο στη ντροπολογία, ενώ είχαν δηλώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο στη βουλή, ότι ήσαν οι πρώτοι που από καιρό το είχαν προτείνει!!!! και ότι εν προκειμένω, θα υπερψηφίσουν το προδοτικό υπερμνημονιακό νομοσχέδιο της ντροπής  για τη νομιμοποίηση του ξεπουλήματος.

Για να δικαιολογήσουν το έγκλημά τους, έλεγαν την ίδια καραμέλα ΨΕΥΔΟΥΣ, πως ΔΗΘΕΝ υπήρχε κενό ενώ με το νέο τερατούργημα, η υπογραφή ενός…. πουλημένου στη τρόϊκα υπουργού ή ενός αχυράνθρωπου επιτελάρχη, ήταν….. ασφαλιστική δικλείδα!!!! Ναι, ήξεραν ότι στο προηγούμενο αυστηρότερο νομικό πλαίσιο υπήρχε επιτροπή και υπουργός άμυνας και μιλούν ενώ ξεπουλούν τα πάντα, λες και κάλυψαν κάποιο νομοθετικό κενό να μας προστατέψουν!!! Και από τι ρε κοπρίτες, αφού πλέον ξεπουλάτε τα πάντα??? Σαν σε παράκρουση, τι δεν λέει ο Παναγιώταρος!!! Κυρίως για τα ξεπουλήματα που υπήρχαν πριν, ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ, όπως σας έδειξα με τα ΦΕΚ της προηγούμενης νομοθεσίας. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΗΛΙΑΣ (Χρυσή Αυγή):
Τη δεύτερη τροπολογία που τροποποιεί τις προϋποθέσεις απόκτησης δικαιωμάτων επί ιδιωτικών και δημοσίων νήσων και νησίδων, την υπερψηφίζουμε. Δεν είναι η τέλεια, αλλά το γεγονός ότι θα πρέπει να υπάρχει η υπογραφή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και των Γενικών Επιτελείων είναι μια καλή ασφαλιστική δικλείδα για οποιαδήποτε εκμετάλλευση, πώληση, οτιδήποτε έχει να κάνει με νησίδες και βραχονησίδες στην πατρίδα μας.
 

Εξάλλου ήμασταν εμείς αυτοί που και σε μια αρμόδια επιτροπή της Βουλής αλλά και στην Ολομέλεια πριν από μερικούς μήνες είχαμε θέσει το εν λόγω θέμα.
 

Ελπίζουμε ότι θα είναι όντως μια ασφαλιστική δικλίδα στη λαίλαπα των επιθέσεων «οικονομικών», «επιχειρηματικών» που δεχόμαστε ειδικότερα από τη «γείτονά» μας Τουρκία γιατί θεωρούμε ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχουν ξαμοληθεί και αγοράζουν τις μαρίνες, αγοράζουν τουριστικές επιχειρήσεις και ειδικότερα σε περιοχές με στρατηγικό, εθνικό ενδιαφέρον.
 

Ποιος ο λόγος να έχουμε στρατό, να έχουμε ναυτικό, να έχουμε τεράστια έξοδα για το ελληνικό κράτος, από τη μια να έχουμε σ’ αυτά τα νησιά στρατό και ναυτικό και από την άλλη να ξεπουλάμε τις μαρίνες, κατ’ αρχήν; Βλέπουμε ότι η όρεξή τους έχει ανοίξει πάρα πολύ -γιατί τα βρήκαν όλα ανοιχτά- να πάρουν νησάκια και βραχονησίδες. Ο Θεός να μας φυλάξει γιατί δεν ξέρουμε και τι άλλο έχουν βάλει στο μάτι.
 

Γι’ αυτό και υπερψηφίζουμε την εν λόγω τροπολογία.
Ευχαριστώ.

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Μετά από αυτό, άσχετα αν στο τέλος ξαναδιατάχθηκαν να παραμείνουν ΧΡΥΣΗ εφεδρεία, εγώ προς το παρόν δεν έχω να προσθέσω κάτι. Αν θέλουν αυτοί, θα το….  ξαναδώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου