Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΩΝ ΣΟΦΙΑ... Ε ΣΟΦΙΑ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λίγο θα αναρτήσουμε μια επώνυμη δημόσια καταγγελία ότι οι «πολιτικοί μας ταγοί» νομοθετούν …. Βάσει τιμοκαταλόγου!!!

Και μιλάμε ότι είναι τόσο ξεκάθαρη η καταγγελία προερχόμενη από άνθρωπο … υπεράνω υποψίας που σε οποιοδήποτε κράτος του κόσμου αμέσως θα είχε επεμβεί εισαγγελέας και θα μαθαίναμε πρόσωπα και καταστάσεις. Εδώ –για τους αυτονόητους λόγους – δεν πρόκειται να συμβεί απολύτως τίποτα. Στην τωρινή ανάρτηση θα παρακολουθήσουμε...


Μέσα απ’ τα λόγια της Λιάνας Κανέλλη- κάποια πράγματα σχετικά με την αστική νομοθεσία που λέγονται με το όνομα τους. Όχι φυσικά ότι μάθαμε κάτι καινούργιο. Όμως καλό είναι να ακούγονται απόψεις που λένε ότι αστικοί νόμοι και Συντάγματα γίνονται κουρελόχαρτο αν το επιβάλλουν πολιτικές σκοπιμότητες.

Είπε ανάμεσα στα άλλα η βουλευτής του ΚΚΕ: «Επειδή πολύς λόγος γίνετε από το αστικό πολιτικό προσωπικό, κατά κόρον περί Συνταγματικότητας κλπ συστηματικά στην ελληνική κοινωνία, στην ελληνική νομοθεσία με γνωμοδοτήσεις ισχύει η πρώτη ουσιαστική παραβίαση πολιτικών, ανθρώπινων και κάθε άλλων δικαιωμάτων που λέγεται αναδρομική ισχύς νόμου. Και δεν έχω δει ρίγη ανατριχίλας. Εχω ακούσει μεγαλοστομίες παπαροειδείς, περί νομικού πολιτισμού και ευρωπαϊκού πολιτισμού και κάτι ταχα μου δήθεν ευαισθησίες και έρχεται και κάνει το κράτος αυτό».



Με την ευκαιρία καλό είναι να θυμηθούμε και τις δηλώσεις της γ.γ του ΚΚΕ περί σεβασμού του Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου