Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΜΑΓΚΙΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΚΟΤΕΣ (ή ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΓΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΜΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ)...

Έντονη κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και στην κυβέρνηση άσκησε η βουλευτής κυρία Θεωδώρα Τζάκρη μερικές ώρες μετά τη συνάντηση πρώην και νυν βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο ξενοδοχείο Ιντερκοντινένταλ, η οποία προκάλεσε έντονη δυσφορία στην Ιπποκράτους... 

Η κυρία Τζάκρη, σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο» προδίκασε ότι ένα από τα θέματα τα οποία θα συζητηθούν στο Συνέδριο είναι η παραμονή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση σχετικά με το αν τίθεται προς συζήτηση η παραμονή του κόμματος στο κυβερνητικό σχήμα, η κυρία Τζάκρη απάντησε: «Ναι, τίθεται κι αυτό κι είναι ένα βασικό ζήτημα, το οποίο θα τεθεί στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ».  Επίσης η κυρία Τζάκρη δήλωσε πως... 


Βρίσκεται στην γραμμή Σκανδαλίδη «που λέει, αν το έχουν καταλάβει ορισμένοι, ότι το μέλλον του ΠΑΣΟΚ θα κριθεί από την ουσιαστική διαφοροποίηση της πολιτικής από τη ΝΔ κι όχι από την άκριτη παραμονή στην κυβέρνηση, με τον τρόπο που γίνεται μέχρι σήμερα».

Για το θέμα της τιμής του πετρελαίου η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε το οικονομικό επιτελείο να μην επιμένει «τόσο πολύ σε αυτές τις απόψεις. Νομίζω ότι πρέπει να πάρει μια διαφορετική απόφαση, γιατί ουσιαστικά έχουμε οδηγήσει την ελληνική κοινωνία στο σύνολό της να ξεπαγιάζει αυτό τον χειμώνα, έχουμε βουλιάξει και την πρωτογενή παραγωγή. Νομίζω πως η κυβέρνηση πρέπει να ξαναδεί αυτές τις αποφάσεις  σοβαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου