Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Ποινικές διώξεις κατά στελεχών της «Johnson & Johnson» και της «DePuy» για μίζες 18 εκατ. ευρώ!!!

Johnson & Johnson 1Νέα διάσταση αποκτά το σκάνδαλο δωροδοκίας από τον αμερικανικό  κολοσσό «Johnson & Johnson», μετά τις συμπληρωματικές ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος πέντε στελεχών της εταιρείας για τα αδικήματα της δωροδοκίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.  

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση, βρίσκεται ήδη στα χέρια του ανακριτή για υποθέσεις διαφθοράς, Σπύρου Γεωργουλέα, και αφορά όχι μόνο τα πέντε στελέχη του αμερικανικού κολοσσού, που φέρονται να «πρωταγωνιστούν» στο πάρτι της δωροδοκίας, αλλά... 


Και οκτώ γιατρών του ΕΣΥ, στους οποίους είχε ασκηθεί στο παρελθόν ποινική δίωξη για τα ίδια αδικήματα (ξέπλυμα και δωροδοκία).  
Οι μίζες στους  Έλληνες μεγαλογιατρούς άρχισαν  να δίνονται, σύμφωνα με τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί, από το 1998 και το… πάρτι συνεχίστηκε έως το 2006. Υπολογίζεται ότι όλα αυτά τα χρόνια δόθηκαν ποσά που φτάνουν τα 18 εκατ. ευρώ, προκειμένου οι κατηγορούμενοι γιατροί να… προτιμούν συγκεκριμένα ορθοπεδικά είδη της Johnson & Johnson ή της θυγατρικής της, DePuy International.  
Ωστόσο, τα συγκεκριμένα είδη ήταν ήδη υπερκοστολογημένα κατά 35%, με αποτέλεσμα το ελληνικό δημόσιο (τα ασφαλιστικά ταμεία) να ζημιώνεται με εκατομμύρια ευρώ και οι συγκριμένοι μεγαλογιατροί να πλουτίζουν με μαύρο χρήμα!  

Για τις ανάγκες της  έρευνας που διεξάγει ο κ. Γεωργουλέας  θα προχωρήσει στο άνοιγμα τραπεζικών στο εξωτερικό, ενώ στο «μικροσκόπιο» θα μπει και μια offshore εταιρεία στη Μάγχη, που φέρεται να συνδέεται με την Johnson & Johnson. Επίσης, ο ανακριτής θα διερευνήσει αν προκύπτουν και άλλα αδικήματα, όπως απάτη σε βάρος του Δημοσίου, αλλά και αν στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.  
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Johnson & Johnson έχει αποδεχθεί, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία, εξωδικαστικό συμβιβασμό για την καταβολή πρόστιμου 70 εκατ. δολαρίων, κατόπιν αγωγής των αμερικανικών αρχών, για παραβίαση των κανόνων του υγιούς ανταγωνισμού και για ποινικές διώξεις για μίζες σε γιατρούς και νοσοκομεία σε Ελλάδα, Πολωνία και Ρουμανία, καθώς και σε Ιρακινούς αξιωματούχους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ

Δεν είναι ιστορία συνωμοσίας και επιστημονικής φαντασίας!!! Το σκάνδαλο ορθοπεδικών depuy, έβγαλε συμβούλιο διοίκησης και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων!!!

Επανερώτηση προς Αρβανιτόπουλο και Λυκουρέτζο: Εκλέχθηκε πρύτανης σε πανεπιστήμιο, πρώην καθηγητής, ελεγχόμενος για φοροδιαφυγή???

Ενώ τα στοιχεία για τη DePuy περιφέρονται αρμοδίως, ο Π. Σουκάκος αναγορεύτηκε «επίτιμος» στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Ξαναέρχονται τα υπερατλαντικά σκατοαπόνερα σκανδάλων (DePuy) — Τι να πρωτοπρολάβουν οι οικονομικοί εισαγγελείς???

Η δικαιοσύνη παραμένει λιπόθυμη από τη δίκη Σουκάκου κλπ, στη Θεσσαλονίκη διώκονται …ορθοπεδικοί και νευροχειρουργοί, για …παράνομες προμήθειες, φυσικά.

Τι γνωρίζεις για την υπόθεση με τις μίζες στους ορθοπεδικούς από τη DePuy – johnson and johnson, καθηγητή Μουτσόπουλε???…

Δικαστίνα εκφωνεί απαλλακτική απόφαση για γιατρό, αναμεμειγμένο στο σκάνδαλο ορθοπεδικών και καταρρέει αμέσως λιπόθυμη!!!

Η Βρετανική «Hazel Exports Ltd» είναι η επίσημη διανομέας των ορθοπεδικών προϊόντων της «Smith & Nephew» στην Ελλάδα, σύμφωνα με έγγραφο της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) των ΗΠΑ, κατηγορεί δημόσια την εταιρεία «Smith & Nephew PLC», για δωροδοκία «Ξένων Αξιωματούχων» — Ελλήνων ορθοπεδικών γιατρών

Σκάνδαλο Ορθοπεδικών DePuy: Οδεύει ολοταχώς για κουκούλωμα, ενώ έξω υπάρχουν καταδίκες???

Εδώ η Ευρώπη καίγεται και ο σκανδαλιάρης συνταξιούχος ΣΟΥΚΑΚΟΣ, συνεχίζει να χτενίζεται στο «ΑΤΤΙΚΟΝ» Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Κλείνει? Ανακατασκευάζεται? ή αλλάζει ρότα υπέρ των συμφερόντων των πανεπιστημιακών η «ναυαρχίδα»?

Ευτυχώς όμως, που Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, είναι ο Νίκος Πολύζος….

ΕΝΩ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ DEPUY ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΕΔΩ, Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΣΟΚΩΝ.

Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ ΛΕΡΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Στο Σκότος και στο Έρεβος οι Έρευνες για τις Τρελές Μίζες της DePuy International Limited στους Ορθοπεδικούς

ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ «ΖΙΜΕΝΣ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ» ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΣΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ!!!!

Η DePuy International Limited καταδικάστηκε σε πρόστιμο 4,829,000 £, για δωροδοκίες που έκανε (στην Ελλάδα), προκειμένου να κερδίζει Παραγγελίες

ΑΝΑΚΤΟΡΙΚΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΣΤΙΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ!!!!!

Και μερικά άλλα….
ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.: Υπαρχει ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ το λεγομενο ΙΔΡΥΜΑ ΣΟΥΚΑΚΟΥ. Το έφτιαξαν λένε με δωρεά, για την «έλευση» της οποίας ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ Ο ΣΟΥΚΑΚΟΣ…. Μήπως κάποιος έχει υπόψιν του, αν εκεί Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΝΑΤΩΝ ΞΕΠΛΥΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ??? Ερεύνησε κανείς τα…. ανταλλάγματα???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου