Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ

Πριν ξεκινήσω τις ιστοσελίδες http://arvanitis.eu/ και http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/, είχα διαβάσει πολλά σε βιβλία αλλά κυρίως στο διαδίκτυο, δια των οποίων διαπίστωσα μια εκτεταμένη ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ και βρόμικη Αλβανική προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας... 

ΑΛΒΑΝΟΥ ΣΧΟΛΙΟΑν τη προπαγάνδα αυτή τη συνδέσουμε με τις δημόσιες προκλητικές δηλώσεις παράλογου επεκτατισμού των κορυφαίων Αλβανών επισήμων, τότε τα περιεχόμενα στην Αλβανική προπαγάνδα, γίνονται εκρηκτικά εργαλεία στα χέρια δολοφόνων εναντίον της πατρίδας ΕΛΛΑΔΑΣ.

Διαβάζοντας τα ρατσιστικά ΚΡΑΤΙΚΑ προπαγανδιστικά κείμενα των Αλβανών φασιστών, εύκολα διαπιστώνουμε, ότι το κυρίαρχα εργαλεία της Αλβανικής πρόστυχης παραπληροφόρησης, είμαστε εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ Αρβανίτες, οι εκ του Ελληνικού Αρβάνου καταγόμενοι και εκδιωχθέντες από Αλβανούς κατσαπλιάδες τη περίοδο 1400 – 1770 μ.Χ. και η τεχνητή ΣΥΜΜΕΙΚΤΗ διάλεκτος της ίδιας εποχής, που ιστορικά ονομάστηκε «Αρβανίτικη» τα οποία δολίως θέλουν να στρέψουν κατά των υπολοίπων ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΕΘΝΩΝ μας. Έτσι...


Παρά τη φαινομενική πολιτική ενασχόλησή μου, καυστική και σατυρική και πολλές φορές επιτηδευμένα αθυρόστομη γλώσσα, κατά των σύγχρονων καταχραστών εξουσίας και ληστών της Ελλάδας μας, μέσα από το ιστολόγιο http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/, κυρίαρχη επιθυμία μου ήταν εξ αρχής, να χρησιμοποιήσω την ιστοσελίδα μου http://arvanitis.eu/, για έρευνα με καθαρά επιστημονικά κριτήρια, ώστε πέρα από τα προσωπικά βιώματα, από όσα πρόλαβα να ακούσω από τον αείμνηστο πατέρα μου και μερικούς μπαρμπάδες, να καταδειχθεί με ντοκουμέντα της πρόσφατης ιστορίας, Ελλάδας, Αλβανίας και Βαλκανίων γενικότερα, η αδιαμφισβήτητη ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΛΛΗΝΟΓΛΩΣΣΙΑ των Βορειοηπειρωτών Αρβανιτών, τους οποίους ξερίζωσαν με ιδιαίτερη ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ λύσσα, οι Αλβανοί κατσαπλιάδες και ότι Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ περιοχή των ΑΡΒΑΝΩΝ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το τελείως διαφορετικό και ασήμαντο Αλβανοχώρι Arber, το οποίο βρισκόταν σε διαμετρικά αντίθετη περιοχή. Αυτή τη τελευταία προπαγανδιστική σύγχυση με το Arber οι ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ Αλβανοί ρατσιστές την κάνουν, για να θολώσουν τα ιστορικά στοιχεία γενοκτονίας και εξορίας των ΕΛΛΗΝΩΝ της περιοχής Αρβάνων, ώστε να θέσουν υπό τον έλεγχό τους, το πανίσχυρο από την εποχή της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας φρούριο Petrela, που ήταν μαζί με άλλα μεθοριακά κάστρα της Εγνατίας οδού, υπό τον απόλυτο έλεγχο των ΕΛΛΗΝΩΝ Αρβανιτών της Βορείου Ηπείρου.
Καταγράφοντας τα ευρήματα στις ιστοσελίδες μου, άρχισα να δέχομαι αισχρές επιθέσεις από Αλβανούς φασίστες ρατσιστές και γνωστούς συμμάχους τους, που σκοπό έχουν, να διαλύσουν την Ελλάδα και να διαμοιραστούν τα κομμάτια της. Έχω δεχθεί περί τα 3000 ανεπιθύμητα και υβριστικά «σχόλια» εκ των οποίων τα μισά αφορούσαν αναρτήσεις για Αρβανίτες και στις δύο ιστοσελίδες μου. Αυτά τα «σχόλια» σπάνια τα βλέπετε.

Δείγμα αυτής της ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ υβριστικής συμπεριφοράς, που ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΗ «ΑΓΑΠΗ» ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΑΡΒΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ, είναι και το σχόλιο που βλέπεται στην αναρτημένη εικόνα και λέει: «Hey dude! Actually you are not Arvanit/çam or albanian. U r just a piece of shit! You know, the real albanian do not deny their origin. Most propabbly u r mother was a whore and had the fortune to be gravidated by an arvanitas. this is the only acceptable reason why you have the actual surname. Learn some history. If you actually knew the Albanian history u would be very proude. But u can never be an albanian. u r just a piece of greek shit. Good luck with your fake identity.»  το οποίο αρνούμαι να μεταφράσω. Εγώ για να αποδείξω τους ισχυρισμούς μου, έχω δημοσιεύσει πραγματικά ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ. Όποιος Αλβανός, ή Αλβανολόγος, ή ψευτοομοσπονδοποιητής, διαθέτει αντίστοιχα και ΣΥΓΧΡΟΝΑ αυτών άλλα, που να ανατρέπουν αυτά που έχω δημοσιεύσει, τους καλώ και τους ΠΡΟΚΑΛΩ να τα στείλουν ή να τα δημοσιεύσουν οπουδήποτε, και να αφήσουν στη πάντα τις ψευτοταρζανιές με χυδαία ρατσιστικά, φασιστικά, υβριστικά σχόλια, που μόνο ότι ήσαν και είναι ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ και τίποτε άλλο.

Μπορεί το e-mail χρήστη του χυδαίου υβριστή, που φαίνεται σαν σχολιαστής να είναι πλαστό, όμως το ηλεκτρονικό του στίγμα  «212.4.22.106″ είναι πραγματικό και βρήκα ότι ανήκει στον…. person:    David Carnot (κάνε ΚΛΙΚ στο όνομα για το who is του στίγματος «212.4.22.106″)!!! address:        Sinsys address:        218 Viale Certosa address:        Milan  20156 address:        italia phone:          +32 493129616  
Έτσι που λέτε ο ….Δαβίδ Κάρνοτ!!!!!!….. Για να καταλαβαίνουμε ποιοι ενορχηστρώνουν τις επιθέσεις των Αλβανών κατσαπλιάδων και ποιοι σπέρνουν τη διχόνοια στους Έλληνες. Φταίω όταν βρίζω????? Μόνο αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν οι νεοναζί ρατσιστές σιωνιστές!!!!! Κοπρίτες!!!!  
Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ, όση επιθετικότητα και αν δείχνει, ποτέ δεν χρησιμοποίησε αυτή την αισχρότητα του ρατσιστή Αλβανόφιλου ….David Carnot (κάνε ΚΛΙΚ στο όνομα για το who is). Αλλά να ξέρετε, ότι αν καμιά μέρα απουσιάζω από τους TSOUTSOUNEROS, θα ασχολούμαι σε έρευνα για τους Αρβανίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου