Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ - Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Και ότι λέγαμε πως τις είδαμε όλες τις ΑΠΑΤΕΣ των ληστοσυμμοριακών συγκυβερνήσεων…. Αμ, δεν….

ΦΑΚΕΛΑΚΙ -ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 1Καταργήσανε τη φαρμακευτική περίθαλψη και τα περισσότερα αναγκαία είδη διευκόλυνσης των αναπήρων!!!
Παρέδωσαν τα κρατικά νοσοκομεία στα νύχια των μεγαλοαπατεώνων της μίζας διευθυντών, καθηγητών, επιμελητών και δεν συμμαζεύεται κλινικαρχών, για να λειτουργούν τα κατ΄ ευφημισμό «απογευματινά ιατρεία» με τσουχτερή αμοιβή υπέρ κάθε αχόρταγου αλήτη!!!!
Παρέδωσαν τις διοικήσεις των κρατικών νοσοκομείων, σε ιδρυτές, ιδιοκτήτες και μεγαλομετόχους…. ιδιωτικών νοσοκομίων, για να τα υπονομεύσουν και να τα εκμεταλλευτούν από μέσα…. ιδιοχείρως και με την ανοχή των ελεγκτικών μηχανισμών!!! Προστετεύουν κάθε αληταρά μεγαλογιατρό καθηγητή, για τον οποίο... 


Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι φοροδιαφεύγει και φοροκλεύει!!!
Παρά τη καθολική σχεδόν παράδοση των κρατικών νοσοκομείων στους φακελάκηδες, τάχα για να τους κόψουν την όρεξη και να σταματήσουν να γδέρνουν τον κοσμάκι, τα φακελάκια συναγωνίζονται τις μίζες, για το ποιος θα αναδείξει γρηγορότερα τη χώρα, πρωταθλήτρια της διαφθοράς.

Και ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ!!! Νομοθετούν αδιάκοπα νομιμοποίηση του διεφθαρμένου εγκεφάλου τους, τόσο σε γενικό επίπεδο δημόσιας υγείας, όσο και σε επίπεδο του πανεπιστημιακού καθηγητικού κατεστημένου ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ σαλτιμπάγκων κσι τρωκτικών στον χώρο της δημόσιας υγείας!!! Νομοθετούν τη νομιμοποίηση της σαπίλας!!!

Πριν λίγους μήνες, εξαναγκάσθηκε ο Επίτροπος Υγείας της ΕΕ σε ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, επειδή έγινε γνωστό, ότι είχε διασύνδεση με ισχυρό ιδιωτικό λόμπι στον χώτο της υγείας, στην Ευρώπη γενικότερα!!! ΕΔΩ??? 
Εδώ συνεχίζουν να κυβερνούν και να ληστεύουν απατεώνες και λήσταρχοι του κοινού ποινικού δικαίου!!! Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ καταρρακώνεται καθημερινά και η ένωση εισαγγελέων ενδιαφέρεται μόνο για τα μισθολογικά κεκτημένα της!!! Στην ΕΛΛΑΔΑ που τη βασανίζουν και τη γδέρνουν κυβερνητικοί βασανιστές!!!

ΤΩΡΑ ΒΟΥΪΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ότι ο Λυκουρέντζος, ο νέος κοπρίτης του υπουργείου υγείας, αποδέχεται πρόταση που του κατατέθηκε από την Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία Συντονιστών Διευθυντών ΕΣΥ, και ο οποίος εξετάζει θετικά τη νέα ληστρική απάτη. Ήδη η ομάδα των άμεσων συνεργατών του, ανέλαβε την επεξεργασία του εγκληματικού σχεδίου ώστε να βρεί τρόπο εφαρμογής της.
Η πρόταση νομιμοποιεί ουσιαστικά το φακελάκι και γενικότερα το μαύρο χρήμα, καθώς δίνει το δικαίωμα στους γιατρούς να παίρνουν τα χρήματα, και κάτω και πάνω από το τραπέζι. Παράλληλα όλοι μιλούν για ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΗΜΑ προς την κατεύθυνση ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ της δημόσιας υγείας, αφού δίνει ΚΑΙ στους διευθυντές του ΕΣΥ, να ασκούν ιδιωτικό έργο μέσα στα κρατικά νοσοκομεία!!!!

Αφού εφαρμοστεί το σχέδιο-απάτη, οι φακελάκηδες διευθυντές τμημάτων και κλινικών, όχι μόνο θα δέχονται πρωτίστως δικούς τους ασθενείς μέσα στα δημόσια νοσοκομεία, αλλά και θα εκβιάζουν μέσα στα κρατικά νοσοκομεία «ενένταχτους» ασθενείς, για να υποτάσσονται στη νομιμοποιημένη ΔΙΑΦΘΟΡΑ, διαφορετικά αντί για χειρουργείο, θα εισέρχονται στον προθάλαμο του Αγίου Πέτρου!!! ΤΙΠΟΤΑ πλέον δεν θα εμποδίζει τους μεγαλογιατρούς φακελάκηδες του πρώην ΕΣΥ, να μη παρέχουν τις επιβεβλημένες ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ υπηρεσίες τους, αν δεν ικανοποιούνται οι εισπρακτικές τους απαιτήσεις, για τη καταβολή του νομιμοποιημένου φακελακίου!!!!
Η συμμορία του Λυκουρέντζου στο υπουργείο κατάργησης της δημόσιας Υγείας, επεξεργάζεται τη νέα απάτη που θα επιτρέπει στους διευθυντές των τμημάτων (και όχι μόνο) να φέρνουν δικούς τους ασθενείς μέσα στο δημόσιο σύστημα και να τους χειρουργούν ή και να τους εξετάζουν έναντι αμοιβής, ΟΠΩΣ θα εισέπρατταν και σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:
Αυτα δεν ειναι τιποτα….. Δεν ειναι ΜΟΝΟΝ η νομιμοποιηση της ΑΡΠΑΧΤΗΣ. Ειναι η καλυψη που δινει ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΣ ΛΥΚΟΥΡΕΝΖΟΣ σε ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ στα νοσοκομεια.
Στο ΛΑΙΚΟ, ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ απο τον ΘΑΝΑΤΟ αρρωστου απο ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΛΑΘΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΡΡΩΣΤΟ.
Ουτε καν ΠΟΡΙΣΜΑ δεν υπαρχει. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ δεν ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ.
ΟΥΔΕΙΣ ΟΜΙΛΕΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ…….
Ολοι κοιταζουν ΠΩΣ θα ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου