Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΜΠΑΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑ

Στη συνείδηση του σκεπτόμενου Έλληνα πολίτη, και οι τέσσερις είναι ένοχοι με το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, για τον ύπουλο και ανέντιμο τρόπο με τον οποίο παρέδωσαν τη χώρα τους στο σουλτανάτο της ξένης κατοχής.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το χθεσινό τσίρκο δεν ήταν κοινοβούλιο ούτε καν τεταρτοκοσμικής χώρας - Μια ακόμη σκοτεινή συνεδρίαση της Καμόρα ήταν, που έφτασε και αυτή στο τέλος της...

Τα πράσινα κουτάβια 
Δεν τα εμπιστεύθηκε κανείς ούτε καν να φτάσουν μέχρι την κάλπη. Η μοναδική υποχρέωση που ανέλαβαν ήταν να παραπέμψουν το καμμένο χαρτί (Παπακωνσταντίνου) της συμμορίας του Καστελόριζου...
Την κάλπη του Βενιζέλου δε την πλησίασαν καν γιατί ο θίασος που στηρίζουν δε τους εμπιστεύθηκε...
Την κάλπη του Παπαναδρέου δε την είδαν καν ούτε τι χρώμα έχει, διότι ο πρωταίτιος της εθνικής καταστροφής, δεν ενπιστεύεται πλέον ούτε την ίδια του τη μάνα. Και φυσικά...




Την κάλπη του Παπαδήμου, δηλαδή του συμβόλου της δικτατορίας των τραπεζιτών, ούτε καν τους επέτρεψαν να δουν που βρίσκεται.
Τα πράσινα ανθρωποειδή, δεν είχαν τα ούμπαλα ούτε καν να αθωώσουν τα ανδρείκελα που τους εκπροσώπησαν

Τα γαλάζια κουτάβια
Μοίρασαν αρμοδιότητες μόνο και μόνο για να φαίνεται τίμια η γυναίκα του Καίσαρα κι ας είναι τρούπια από παντού

Και φυσικά οι ροζουλί μαϊντανοί
Κουβάλησαν στο κοινοβούλιο της ντροπής απλά τη θλιβερή τους παρουσία...

Απελπιστικά μικρός και ολίγιστος ο δηλωσίας πρωθυπουργός
Ένα άβουλο ανδρείκελο γονατισμένο υπό το βάρος της υπογραφής που τον μετέτρεψε σε ταπεινωμένο δηλωσία, επέλεξε να φυγομαχήσει κάνοντας γαργάρα ακόμη και αυτή την προεκλογική του υπόσχεση για "μια και μόνη εξεταστική", αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα θλιβερό ανθρωπάκι στο ελεεινό και τρισάθλιο κατοχικό σκηνικό.

Και για τη φούσκα του ΣΥΡΙΖΑ....
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει. Η τρούπα στο φαφλατάδικο μπαλόνι του είναι αδύνατον πλέον να μπαλωθεί

Το τυπικό αποτέλεσμα...
Στα πλαίσια του θίασου της ντροπής, ο Βενιζέλος - ένας από τους πρωταγωνιστές της εθνικής καταστροφής - αναδεικνύεται μάλλον πολιτικά ενισχυμένος...
Στα πλαίσια του ίδου θιάσου ο πρωθυπουργεύων αχυράνθρωπος το μόνο που κατάφερε να δικαιώσει ήταν το ρόλο της μαριονέτας τον οποίο διεκδίκησε επάξια...
Ο ντροπιασμένος πρωθυπουργός του Καστελόριζου, ποροσωρινά βγαίνει από το κάδρο...
Και το καμμένο χαρτί οδηγείται στο σκαμνί της εξεταστικής περιμένος την επόμενη π[ολιτική λοβιτούρα που θα τον βοηθήσει να πέσει στα μαλακά.

Μια ακόμη συνεδρίαση ντροπής έφτασε στο τέλος της...
Το κοινοβούλιο για ακόμη μια φορά απέδειξε πως είναι ανίκανο να προστατεύσει τη δημοκρατία το Σύνταγμα και την ίδια την αξιοπρέπειά του, και μετασχηματίστηκε σε φόρουμ της Καμόρα και πλυντήριο ανομιών του πολιτικού συστήματος.
Όσο για τη συγκυβέρνηση της ντροπής, τό μόνο που κατάφερε γι ακόμη μια φορά να αποδείξει, είναι πως αποτελεί ένα χειραγωγούμενο εργαλείο στα χέρια των συμμοριών στις οποίες ορκίστηκε πίστη και αφωσίωση.

Αλλά ένα είναι βέβαιο...
Στη συνείδηση του σκεπτόμενου Έλληνα πολίτη, και οι τέσσερις είναι ένοχοι με το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, για τον ύπουλο και ανέντιμο τρόπο με τον οποίο παρέδωσαν τη χώρα τους στο σουλτανάτο της ξένης κατοχής.

Πως είπατε??? Σας αδικώ??? Λυπάμαι αλλά δεν το αποδείξατε... Γι ακόμη μια φορά θριάμβευσε η "προσωπική ευθύνη" του βουλευτή (Μη χέσω!!!)

Πάμε γι άλλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου