Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΟΥΠΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ

Τι απέγινε η μαύρη ιστορία με τα πεταμένα φάρμακα, που είχαν βρεθεί στο Λαύριο, τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο του …2010??? 

Και μια και άρχισα με ….κηδεία, μήπως μπορεί να μας ενημερώσει το απίθανο ντουέτο Ρακιντζή – Σαμπατακάκη, σε ποιο νεκροταφείο θάφτηκε η υπόθεση με τα πεταμένα φάρμακα στο Λαύριο, σε σπηλιά και σε πηγάδι, πριν από ….26 μήνες!!!…???
Τη σπηλιά στο Λαύριο του LOVERDO DAVELI, που η ρουφιάνα ήταν τίγκα στο πεταμένο φάρμακο, τον Αύγουστο του 2010, καθήν στιγμή οι Λοβερδαίοι, οι Καπελέρηδες, οι Ρακιντζήδες και λοιποί κάου-μπόϊς του κώλου, καμώνονταν πως δήθεν ερευνούσαν για κλεπτοφάρμακους και φοροφυγάδες μεγαλογιατρούς και ομοίους φαρμακοποιούς κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου, τη ΘΥΜΑΣΤΕ???
 
Λίγους μήνες μετά ΞΑΝΑ, και συγκεκριμένα...


Πέρυσι τον Οκτώβριο του 2010, το πηγάδι του LOVERDO DAVELI, ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ, και αυτό τίγκα με κλεμμένα ακριβά φάρμακα πεταμένα στα βάθη του, το ΘΥΜΑΣΤΕ??? Όλοι λέγανε και λέγαμε, επί τέλους να και μια κομπίνα που θα ξεβρομιστεί!!! ΑΜ, ΔΕΝ….  ΔΕΝ, ΛΟΒΕΡΔΕ, ΔΕΝ!!!! ΟΥ??? Έεεε??? Ουέ!!!…
 
Ναι, ομοίως το θυμάται και ο φίλος «Τ.Ν.» και αναρωτιέται: «ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΗΓΑΔΙ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ???»
 
Η ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΖΕΟΝΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕ ή Η ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ??? ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΑΥΡΙΟ???
 
Γιατί δεν ασχολείται με όλες τις γνωστές και ΜΕΓΑΛΕΣ τρύπες η τροϊκα, αλλά διαρκώς τα βάζει με τις δικές μας και μας γογκίζει???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου