Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΚΑΙΩΝΕΤΑΙ... Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ"

Και επιμένουμε πως αυτή τη φορά, αυτοί που τόλμησαν να παίξουν με τη δημοκρατία, την αλήθεια και τις ενοπλες δυνάμεις, θα πρέπει να βρεθούν αντιμέτωποι με το τίμημα που ορίζει το Σύνταγμα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας on alert, η  υπόθεση του “πραξικοπήματος-γιαλαντζί” που επανήλθε στο προσκήνιο μέσω του δημοσιεύματος του Βήματος, φαίνεται ότι θα πάρει μεγάλες διαστάσεις. Και πιθανόν αυτός να ήταν ο στόχος όσων αποφάσισαν να διαρρεύσουν “πληροφορίες” και “στοιχεία” περί …προετοιμασίας πραξικοπήματος.

Η εμπλοκή της Δικαιοσύνης για διερεύνηση του θέματος φαίνεται ότι είναι πολύ πιθανή. Εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ,όπως ο βουλευτής Π.Τατσόπουλος, έθεσαν το ερώτημα “γιατί δεν έχει επέμβει ήδη η Δικαιοσύνη” ,δημοσίως μέσω τηλεοπτικών εκπομπών.


Το θέμα “πραξικόπημα” έχει δεχτεί μαζικά πυρά απαξίωσης από πολιτικούς, στρατιωτικούς και δημοσιογράφους. 
Οι “πληροφορίες” περί “ προσωπικότητας του εθνικιστικού χώρου” που...


“Βολιδοσκοπήθηκε” για την ηγεσία ή τη συμμετοχή σε κυβέρνηση που θα ελεγχόταν από τους στρατιωτικούς (!) θα ήταν χρήσιμο να διερευνηθούν από τη Δικαιοσύνη.

Εννοείται ότι -για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας- ότι οι “ψίθυροι” και τα “κακεντρεχή κουτσομπολιά” αναφέρουν  ότι “φωτογραφίζεται” ο πρώην Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος , ο οποίος σε δυο διαφορετικές του ομιλίες εξέφρασε εμμέσως την ενόχλησή του.


Ο Φράγκος να θυμίσουμε ότι μαζί με τον Ελευσινιώτη , από …ύποπτοι “πραξικοπηματίες” έγιναν υπουργοί!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΑΜΕ ΕΔΩ... ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου