Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΥΡΑΔΟΧΙΟΥΜΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΕΝΟΣ ΣΚΑΤΙΑΡΗ

Ένας οποιοσδήποτε αντικειμενικός παρατηρητής, οποτεδήποτε και αν διέσχισε τον Δήμο Θεσσαλονίκης επί δημαρχίας Σκατάρ Μπουτάρ Πασά, εύκολα θα διαπίστωνε από τα πρώτα του βήματα, ότι η Θεσσαλονίκη των μασονοσιωνιστών του Μπουτάρη, είναι η πιο βρώμικη πόλη της Ευρώπης. 

Ειδικά αυτή η τρισάθλια δημοτική αρχή, έχει να επιδείξει εγκληματική αδιαφορία, και στις καθημερινές υποδείξεις και διαμαρτυρίες πολιτών, για το τριτοκοσμικό χάλι της πάλαι ποτέ αρχοντομάνας. 

Πρωί-πρωί μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, διαβάζοντας ότι: Καλύτερος Δήμαρχος του κόσμου ο Μπουτάρης, για τον μήνα Οκτώβριο 2012, κι΄ ας είχαμε χθες, μόλις 11-10-2012 
Ο καλύτερος δήμαρχος του κόσμου (ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ) για το μήνα Οκτώβριο ή αν θέλετε «Mayor of the Month for October 2012″, είναι ο Γιάννης Μπουτάρης. 

Αυτό κατάλαβε η ιστοσελίδα… http://citymayors.com/gratis/city_mayors.html που ανήκει -πού αλλού...


Στο ίδρυμα (ε, τι άλλο; ίδρυμα!) «The City Mayors Foundation» το οποίο ανέδειξε ως καλύτερο δήμαρχο του 2005, τον Έντι Ράμα των Τιράνων και του 2005 τη Ντόρα Μπακογιάννη. 
Eντάξει, δεν είναι και κανένα αναγνωρισμένο βραβείο, αλλά ό,τι και να ΄ναι, είναι μια διάκριση, για τον δήμαρχο που βραβεύεται από παντού, χωρίς να έχει κάνει τίποτε!!! (μεταξύ μας αυτό, μην το πείτε στους ξένους). 
Πρόεδρός του είναι ο Tann Vom Hove, τον οποίον ….έβαλε στον σωστό σιωνιστικό δρόμο από το 2010, το Εβραϊκό ίδρυμα Simon Wiesenthal, οπότε άρχισε να κάνει ….σωστές επιλογές. Τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη οι φίλοι μας οι Εβραίοι. Ούτε την εκλογή προέδρου σχολικής επιτροπής στην Τραχανοπλαγιά!!! Βρε τι γίνεται αν έχεις σχέσεις με στοές και ιδρύματα…  

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ως σωστοί υποτακτικοί, ας ανακράξουμε: Κι ο Μπουτάρης ο σοφός, φούστης ήτανε κι΄ αυτός!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου