Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ & ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!!! O άξονας της Αντίστασης στην ιμπεριαλιστική επίθεση (Χεζμπολά, Ιράν, Συρία) έδειξε τα “δόντια” του στους αμερικανοσιωνιστές…
 
Ο Seyyed Hassan Nasrallah, Γενικός Γραμματέας της Hezbollah και υποστηρικτής της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας που δέχεται ιμπεριαλιστική επίθεση, σε μια ιστορική φάση του κινήματος της Χεζμπολά και του Λιβάνου -μετά την κατατρόπωση των ισραηλινών το 2006- ανακοίνωσε ότι το «drone» (μη επανδρωμένο αεροσκάφος) που ξεπέρασε όλες τις αντιαεροπορικές κόκκινες γραμμές άμυνας του Ισραήλ και ανενόχλητο... 
 
«περιηγήθηκε» για 30 λεπτά όλες τις νευραλγικές στρατιωτικές περιοχές του σιωνιστικού ναζιστικού καθεστώτος -ακόμη κι αυτή των πυρηνικών εγκαταστάσεων και εξοπλισμών (παράνομα, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο των ΗΠΑ και του ΟΗΕ, διατηρούν πυρηνικό εξοπλισμό οι Ισραηλινοί, αλλά σ’ αυτή την περίπτωση η «διεθνής κοινότητα» και ειδικότερα η Ευρωπαϊκή Ένωση του Νόμπελ Ειρήνης, σφυρίζουν αδιάφορα, καθότι υπάλληλοι του σιωνιστικού καθεστώτος)-, ήταν της Χεζμπολά, αλλά Ιρανικής κατασκευής!
 
Θυμίζουμε (13 Δεκέμβρη 2011):  Μια ήττα που πόνεσε τα γεράκια των ΗΠΑ κι αποσιωπούν τα δυτικά ΜΜΕ…
 
Ο ηγέτης της Χεζμπολά Nasrallah, αποκάλυψε ότι η επιχείρηση είχε την κωδική ονομασία “Hussein Ayub” και απόδειξε ότι οι δυνάμεις του Λιβάνου μπορούν, όποτε όταν θέλουν, να πλήξουν την πυρηνική εγκατάσταση του Ισραήλ στην Dimona, χωρίς να εντοπιστούν από αμερικάνικα και ισραηλινά ραντάρ.
 
Ο ηγέτης της Hezbollah του Λιβάνου, μιλώντας στην τηλεόραση επανέλαβε «Πρόκειται μόνον για μία από τις ικανότητές μας»!

Μαύρα τα μαντάτα για τους αμερικανοσιωνιστές που σχεδιάζουν επίθεση στο Ιράν, αλλά και για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας που πλέον έχουν εναποθέσει στους ισλαμοφασίστες μισθοφόρους των ΗΠΑ και της Ευρώπης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου