Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΤΙΣΝΕΫΛΑΝΤ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ

ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ μας ...καλωσόρισε! Στο περίφημο μήνυμά τους οι 17 αρχηγοί κρατών - όπως λένε- «καλωσορίζουν» την αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης και την πορεία υιοθέτησης των μέτρων που έχουν συμφωνηθεί !

Καλωσήρθαμε, λοιπόν, στη ...χώρα των θαυμάτων! Εκεί που με μαγικό τρόπο οι μισθοί μειώνονται, τα προϊόντα ακριβαίνουν, η δημόσια Υγεία, Παιδεία, Ασφάλιση εξαφανίζονται παρέα με τα εργασιακά δικαιώματα.

Καλώς ...μας βρήκαν όλοι οι επενδυτικοί όμιλοι που περιμένουν σαν τα κοράκια για να «επενδύσουν» (χωρίς να βάλουν φράγκο) σε μια χώρα μισθωτών «σκλάβων» και ενός κρατικού μηχανισμού κομμένου και ραμμένου στα μέτρα και τα συμφέροντά τους.
Φυσικά, «έχουμε πολύ δρόμο ακόμα» και «πρέπει να συνεχιστούν οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις», για να φτιάξουμε «έναν πιο ανταγωνιστικό ιδιωτικό τομέα». Αυτά θεωρούνται ...δεδομένα. Οπως καταλαβαίνετε, τέτοιο ...


Καλωσόρισμα τίποτε καλό δεν προσφέρει στον ελληνικό λαό. Μόνο σιγουριά στην εγχώρια πλουτοκρατία για το ότι θα συνεχίσει να μας εκμεταλλεύεται με καλύτερους όρους.
Προφανώς, μόνο μια λύση υπάρχει για τους εργαζόμενους όταν τους «καλωσορίζουν» έτσι: Να ...αποχαιρετήσουν και να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους, γιατί ό,τι παράγεται σε αυτήν τη χώρα τους ανήκει.

Α, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ τον ...ευγενέστατο Χ. Β. Ρομπάι που θυμήθηκε τις «αξιοθαύμαστες προσπάθειες του ελληνικού λαού». Μόνο που η λέξη «προσπάθεια» προϋποθέτει και τη συναίνεση αυτού που προσπαθεί. Και τέτοια δεν υπάρχει.
Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζει, οι πολιτικές της ΕΕ εφαρμόζονται διά πυρός και σιδήρου. Με ΜΑΤ, ασφαλίτες, προβοκάτορες, δικαστήρια, απειλές απόλυσης και διώξεις.
Αλλά τα ξέρει αυτά πολύ καλά. Αλλωστε, πλευρές της πολιτικής της ΕΕ είναι. Αποφασισμένες εδώ και πολύ καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου