Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΡΝΤΕ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ…

Του δοσίλογου που μπήκε στη βουλή με τη δική σου ψήφο και εισβάλει καθημερινά στο σπίτι σου με τη δική σου ανοχή. του 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ  

Το πολιτικό σύστημα που προσκύνησε και τα εντεταλμένα του παπαγαλάκια στα ΜΜΕ που έχουν θέσει εαυτόν στην υπηρεσία της Γκεστάπο, επιδόθηκαν από χθες κιόλας σε μια φρενήρη προσπάθεια να σε πείσουν, ότι το Ελληνικό έδαφος δε το πάτησε χθες και τυπικά η μπότα του κατακτητή αλλά η… Μητέρα Τερέζα.  

Το σκηνικό της απάτης, στήθηκε στο αεροδρόμιο με τους διατεταγμένους ένστολους συμπολίτες μας να αποδίδουν τιμές στην πολιτική εκπρόσωπο των συμμοριών της κατοχής. Η αλήθεια όμως μάτωνε και πάλι στους δρόμους της Αθήνας… 


7.000 αστυνομικοί, στρατός, τάγματα εφόδου, ελεύθεροι σκοπευτές, μηχανοκίνητα και ολόκληρος ο μηχανισμός της καταστολής τέθηκαν σε ετοιμότητα, όχι για να αποδώσουν τιμές στη Μητέρα Τερέζα (που για το λαό θα τη φέρει στον τόπο μας μονάχα η ασυμβίβαστη εξέγερσή του) αλλά για να σου τσαλακώσουν και πάλι την αξιοπρέπεια, να σπείρουν τον τρόμο, να επιβάλουν την κοινωνία της υποταγής, τη σιωπή, το συμβιβασμό, το ραγιαδισμό που επέλεξαν οι «ηγέτες» σου.  

Όμως η πουτάνα, δεν είναι δυνατόν να κρύψει τη χαρά της. μόλις νιώσει «πράγμα» να σαλεύει κάτω από τα σκέλη της. Και αυτός ο κανόνας δεν είχε την εξαίρεσή του ούτε αυτή τη φορά. 

Πάρτε λοιπόν μια γεύση για τα «αγιοβασιλιάτικα» δωράκια που έκρυβε στο ταγάρι της η δική τους «μητέρα Τερέζα» και μετά θα αποφασίσετε αν και πάλι θα μασήσετε το κουτοχορτανίλ που σπεύδουν να σας σερβίρουν…  

Η ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ: «Οσοι περίμεναν δώρα από την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελάριου στην Αθήνα, μπορούν να κάνουν λίγο υπομονή ως τις 31 Δεκεμβρίου. Εχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν κάτι από τον Αϊ Βασίλη (...) Η κ. Μέρκελ - παρά την άμετρη κι αιφνίδια αισιοδοξία που κατέλαβε τα ελληνικά ΜΜΕ (...) είπε στην Αθήνα όσα έλεγε και στο Βερολίνο: "ελπίζει κι εύχεται να παραμείνει η χώρα στην ευρωζώνη". Αφού όμως η Ελλάδα εφαρμόσει το πρόγραμμα» (από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ηλεκτρονική έκδοση).  

ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ: «Κατοστάρι ξεκινά η κυβέρνηση από σήμερα για να πετύχει έως τις 18 Οκτωβρίου να κλείσει το πακέτο των μέτρων (...) και να εφαρμόσει 89 κρίσιμες (και στην πλειονότητά τους επώδυνες) παρεμβάσεις που εκκρεμούν (αυξήσεις στη ΔΕΗ, παρεμβάσεις σε εφάπαξ, κύριες συντάξεις, εργασιακό, αγορές κ.λπ. και πλέον αποφασίστηκε από το Eurogroup να γίνουν "προαπαιτούμενες δράσεις" της καταβολής της δόσης...» (στο capital.gr).  

ΤΑ ΑΜΕΣΑ: «"βροχή" οι φόροι για την ακίνητη περιουσία. Ερχονται "ραβασάκια" για διπλό ΦΑΠ και ΕΤΑΚ (...) ενώ έρχονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ» (στο ΕΘΝΟΣ).  

ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ: «Σε "γόρδιο δεσμό" εξελίσσεται για την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης το ζήτημα των τιμών, καθώς, μέρα με τη μέρα, διαπιστώνει ότι κανένας κρίκος της αγοράς δεν είναι διατεθειμένος να μειώσει τα περιθώρια του κέρδους του» (στη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ).  

Η ΛΥΣΗ: «Ληγμένα (μη ευαλλοίωτα) τρόφιμα σε τιμή προσφοράς θα μπορούν σύντομα να πωλούνται παντού: γλιτώνουν έτσι οι επιχειρήσεις από το κόστος διαχείρισης επιστροφών, ενώ μια κατηγορία οικονομικά εξαθλιωμένων πολιτών θα εξασφαλίζει φθηνότερη τροφή» (στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).  

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: «Μία τριμελής οικογένεια εμφανίζεται να φτιάχνει ομελέτα με ένα μόνο αυγό: Γύρω από αυτήν τη σκηνή περιστρέφεται το διαφημιστικό του Ερυθρού Σταυρού στην Ισπανία (...) Η παρατεταμένη ύφεση και η υψηλή ανεργία έχει γονατίσει τα πιο ευάλωτα στρώματα της ισπανικής κοινωνίας (...) "Το αντικείμενο της καμπάνιας έχει αλλάξει: Δεν είναι πια η Αϊτή αλλά η Ισπανία", σχολιάζει η El Pais» (στο ΒΗΜΑ).  

ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ: «Απλήρωτοι έχουν μείνει περίπου το 20% των λογαριασμών της ΔΕΗ με την πρώτη δόση του ειδικού τέλους ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) για το 2012 και ήδη έχει ξεκινήσει η αποστολή λογαριασμών με τη δεύτερη δόση, καθώς ολοκληρώθηκε η αποστολή της πρώτης δόσης» (στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ). 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου