Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ... ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ποιός δε θυμάται αυτό το πράμα με το γεμάτο δηλητήριο βλέμμα του, που κατακεραύνωνε όποιον τολμούσε να διατυπώσει έστω και στοιχειωδώς ένσταση για τα έργα και τις ημέρες της παράς του ΓΑΠ???

Ε λοιπόν ναι... Αυτό το πράμα, σήμερα που η πράσινη συμμορία κατέρρευσε αμετάκλητα, και η μπόχα που αναδύει η σήψη της, νεκρώνει γύρω της τα πάντα, θυμήθηκε ότι υπάρχει εκτός από το θράσος το απύθμενο...


Και ντροπή, και την αισθάνεται σύμφωνα με δηλώσεις της για τους ομογάλακτούς της. Για όλους εκέινους που υπεράσπιζε λυσσασμένα όταν ναρκοθετούσαν με τρόπον ντροπιαστικό τη χώρα και την προοπτική της.

Ντρέπεται σήμερα... Ντρέπεται όψιμα... Η πολιτικός που δε ντράπηκε καθόλου να συνυπηρετήσει από κοινού με το έτερον δηλητηριασμένο βλέμμα που ακούει στο όνομα Δραγώνα, τα "υψηλά ιδεώδη" της BILDERBERG στο υπουργείο αντεθνικής παιδείας...

Να υποθέσουμε ότι μια ακόμη νυφούλα προσχωρεί στο ιδιότυπο νυφοπάζαρο με μνηστήρα τον"πολυσυλλεκτικό" ΣΥΡΙΖΑ και με στόχο την προσωπική της πολιτική διάσωση, ή είναι νωρίς ακόμη για τόσο ...ασφαλείς υποθέσεις???

«Έκρηξη» της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη λίστα Λαγκάρντ.  Η κ. Χριστοφιλοπούλου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ειλικρινά σας λέω ως πολιτικός που είμαι στη βουλή από το 2004 αισθάνομαι ντροπή που αυτή η λίστα κάπου είναι και δεν ξέρουμε που είναι. Αισθάνομαι ότι είμαι στα όριά μου και όχι μόνο με αυτό το θέμα. Υπάρχουν δύο θέματα εδώ... Υπάρχει, η λίστα Λαγκάρντ που δόθηκε από τον κ. Παπακωνσταντίνου στον κ. Διώτη, αλλά εγώ διερωτώμαι και δε δικαιούμαι να διερωτώμαι θέλω απαντήσεις τώρα και μέσα από τη Βουλή. Δεν είναι δυνατόν αυτή η λίστα να δόθηκε στον κ. Διώτη, από τον κ. Παπακωνσταντίνου και να μην είχε γίνει τίποτα μέχρι τότε και να μην έγινε τίποτα μετά...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου