Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΡΥΘΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΥΕΘΑ... ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ

Η κατάσταση στο ΥΕΘΑ παραμένει “έκρυθμη” από το σοκ της εισβολής της περασμένης Πέμπτης και τα σχέδια “άμυνας” βρίσκονται υπό επεξεργασία.

Οι υπερβολές που γράφονται και λέγονται ,θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν απηχούν ούτε γι΄ αστείο τις απόψεις Παναγιωτόπουλου, πολύ περισσότερο του πρωθυπουργού. Οι πληροφορίες για… γεμιστήρες στα όπλα των σκοπών και πυροβολισμούς… στο ψαχνό θέλουμε να πιστεύουμε ότι αποτελούν τις γνωστές φαντασιώσεις ακραίων. Ωστόσο κάποια στιγμή... 


H ηγεσία του ΥΕΘΑ -την οποία επικαλούνται- θα πρέπει να ενημερώσει την κοινή γνώμη αν πράγματι υποστηρίζει ότι οι εντολές που θα έχουν οι σκοποί του ΥΕΘΑ θα είναι να έχουν γεμιστήρες στα όπλα . Μήπως και  να …πυροβολούν στην Μεσογείων και τους γύρω δρόμους όποιον θεωρούν ύποπτο για “εισβολή” στο ΥΕΘΑ;

Θα πρέπει -δυστυχώς- να γίνει μία υπενθύμιση σ΄ όσους έχουν τέτοιες απόψεις. Στην Ελλάδα -τυπικά τουλάχιστον- ακόμη υπάρχει Δημοκρατία.  

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ ΤΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝΕ? ΕΙΧΑΝ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ?? ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΥΠΟΠΤΟ?? ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ, ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΟ-ΕΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΟ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΕΡΝΟΥΣΑΝ ΒΟΤΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή