Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Σε Δρέσδη και Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ο Κυριάκος - Τα σκοτεινά δωμάτια αναδεικνύουν τον επόμενο πρωθυπουργό

Στην 64η συνάντηση Bilderberg, που θα διεξαχθεί μεταξύ 9-12 Ιουνίου, στην Δρέσδη της Γερμανίας, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης... 


Μεταξύ των 130 περίπου συμμετεχόντων από 20 χώρες συγκαταλέγονται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Wolfang Schauble, ο υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας, Emmanuel Macron, ο...
υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας, George Osborne, αλλά και η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ, Christine Lagarde, καθώς και ο, Benoit Coeure, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ. 

Πηγές της ΝΔ επισημαίνουν ότι στο τετραήμερο αυτό ο κ. Μητσοτάκης θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν την Ελλάδα και φυσικά την Ευρώπη, ενώ τονίζουν πως η παρουσία τόσο σημαντικών πολιτικών στελεχών που συνδέονται με το εν εξελίξει πρόγραμμα της χώρας μας με τους πιστωτές “αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να παρουσιάσει τις πρώτες προτάσεις του Κόμματος για την έξοδο της χώρας από την κρίση“.

1 σχόλιο:

  1. Μπου,χα,χα!!! Γελάσαμε και πάλι σήμερα: Ο Κούλης με τους Μπιλντεμπεργκμπαγαπόντες! Άσε που έχω αρχίσει σοβαρά να αμφιβάλλω γιά τη διανοητική κατάσταση όλων αυτών των μεγαλόσχημων τύπων,αυτών των ζόμπι του υποτιθέμενου καπιταλιστικού συστήματος που επειδή είναι νεκροί και το ξέρουν θέλουν να νεκρώσουν και ό,τι υπάρχει στον πλανήτη που δεν είναι νεκρό και δεν βρωμάει σαπίλα αποσύνθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή