Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΠΡΟΦΗΤΟΛΑΓΝΩΝ

Οι οποίοι ξεροσταλιάζουν περιμένοντας τον Πούτιν να διαλύσει την Τουρκία και να βρει ο Ελληνισμός τη μεγάλη του δικαίωση...


Απ ότι φαίνεται όμως η αναμονή θα κρατήσει πολύ. Ο "ηγέτης" φόρεσε και πάλι καπέλο εκστρατείας και πάει...
Τουρκία. Δυστυχώς αλλά κάποιοι οφείλουν να συνειδητοποιήσουν, πως ο Βλαδίμηρος Πούτιν, δεν είναι ο Μεσσίας του Ελληνισμού... Δεν είναι ο καλός άνθρωπος που πέρα και πάνω απ όλα βάλθηκε να δικαιώσει τις προφητείες που αποχαυνώνουν το μυαλό των προφητολάγνων. 

Είναι ο πολιτικός ηγέτης μιας μεγάλης χώρας, με ισχυρά γεωπολιτικά συμφέροντα, με ισχυρά οικονομικά συμφέροντα των δικών του ολιγαρχών... Αυτά εκπροσωπεί... Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους πολιτεύεται... Και σ αυτά υποτάσσει τις πολιτικές του πρωτοβουλίες ανά τον πλανήτη.

Ο Πούτιν στην Αγκυρα για αέριο και Συρία

Οι τελευταίες εξελίξεις...
Οι προμήθειες φυσικού αερίου από τη Ρωσία στην Τουρκία και οι θέσεις των δύο χωρών στον συριακό εμφύλιο αναμένεται ότι θα κυριαρχήσουν σήμερα στις συνομιλίες ανάμεσα στον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο (DPA).

Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με την Τουρκία δεν συγκαλεί στις αρχές Δεκεμβρίου μόνο η Ελλάδα – το ίδιο διάστημα πρόκειται να συνεδριάσει, για πέμπτη φορά στα χρονικά, στην Άγκυρα το αντίστοιχο σχήμα της γειτονικής χώρας με την Ρωσία.

Δεχόμενος προ ημερών τα διαπιστευτήρια του νέου Τούρκου πρεσβευτή στη Μόσχα, ο Vladimir Putin μίλησε με θερμά λόγια για τις σχέσεις του με την τουρκική ηγεσία και τον Tayyip Erdogan προσωπικά και δήλωσε ότι προσβλέπει στην επικείμενη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ρωσίας-Τουρκίας για το “άνοιγμα νέων οριζόντων” στις διμερείς σχέσεις. 

Με τις υγείες μας... 

Σχετικά μας άρθρα...

ΚΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΙ ΡΩΣΟΛΑΓΝΩΝΤΑΣ...

ΜΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΕΤΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΗΔΙΕΣ… ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

Η "ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ" ΚΑΚΑΡΙΖΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ

ΠΟΥΤΙΝ > ΦΟΒΙΚΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΣΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου