Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΕΝΑΣ ΒΡΗΚΕ ΚΟΡΟΪΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΒΡΗΚΕ ΦΡΑΓΚΑ - Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Νταβούτογλου είπε τι θέλει και το είπε κατάμουτρα - Το «όραμα του» οι ιστορικές σχέσεις με την Ελλάδα να περάσουν σε άλλο στάδιο και να γίνουν πρότυπο φιλίας παρουσίασε ο Τούρκος πρωθυπουργός...

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTTx-WCxwdpQSLrd99ru9QKIPcEBj_9HSZGPgPca-1HAtvwIvrIbg

Ελάτε να επιλύσουμε το Κυπριακό να εκμεταλλευτούμε από κοινού τον ενεργειακό πλούτου και να συνδέσουμε τις ενδεχόμενες ενεργειακές πηγές με...
την Ελλάδα μέσω της Τουρκίας, τόνισε ο ο Τούρκος πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ο Σα(χλα)μαράς τα δικά του... Πλεόνασμα και άγιος ο Θεός 
Την ανάγκη σταθερότητας και εμπιστοσύνης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, που θα έχουν αμοιβαία οφέλη για τους δύο λαούς υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του κατά την ομιλία του στο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Forum παρουσία του Τούρκου ομολόγου του Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως η Ελλάδα διήλθε το έκτο και τελευταίο έτος συνεχούς ύφεσης, «όπου οι θυσίες του λαού έφθασαν στο αδιανόητο για περίοδο ειρήνης επίπεδο να έχουμε χάσει πάνω από το 25% του ΑΕΠ. Μέσα από το περιβάλλον της ύφεσης παλέψαμε και σήμερα έχουμε διπλό πλεόνασμα στον προυπολογισμό και στο ισοζύγιο εξωτερικών συναλλαγών».

Το αποτέλεσμα??? Δεν το ξέρετε βρε κουτά???
Το Μέγαρο Μαξίμου αποτιμά θετικά τη συνάντηση των κ.κ. Σαμαρά και Νταβούτογλου, ενώ από την κυβέρνηση εκφράζεται συγκεκριμένη αισιοδοξία για περαιτέρω σύγκλιση των δύο χωρών.

Η συνέχεια θα δοθεί από αύριο πάλι στο Αιγαίο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου