Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΜΑΝΔΑΜ ΕΥΤΕΡΠΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ???

Αυστηρή προειδοποίηση Στουρνάρα εάν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Ανεπανόρθωτη βλάβη στην οικονομία - Ήδη η αγορά έχει πρόβλημα ρευστότητας... 

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/12/15/resized/stournaras_533_355.jpg

Ο τραπεζίτης της χώρας και διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας σε ειδική εκδήλωση προς τιμήν του Ξενοφώντα Ζολώτα, έκανε μία...
δυναμική παρέμβαση στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών αναφορικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο κ. Στουρνάρας σε μία παρέμβαση που θα συζητηθεί έκανε λόγο για μεγάλο κίνδυνο να γίνει μία ανεπανόρθωτη βλάβη της ελληνικής οικονομίας σε περίπτωση που η χώρα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές και για αυτό έκανε έκκληση στα πολιτικά κόμματα να συνεννοηθούν έτσι ώστε, όπως είπε, να "γίνουν οι λίγες ακόμα μεταρρυθμίσεις που απομένουν".

Ο κ. Στουρνάρας με αφορμή τις εξελίξεις για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, έκανε λόγο για "κρίση των τελευταίων ημερών" και αποκάλυψε πως η ρευστότητα στην αγορά μειώνεται ήδη με ταχύ ρυθμό και υπάρχει ήδη ορατός ο κίνδυνος να ανακοπεί η αναπτυξιακή πορεία της χώρας που ξεκίνησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου