Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ???

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, ιδιαίτερα με τη ματαίωση του έργου του ρωσικού φυσικού αερίου, South Stream, στη Βουλγαρία, κυκλοφορούν φήμες ότι θα δημιουργηθεί εσωτερική πολιτική ένταση που θα ανατρέψει την κυβέρνηση του Μπόικο Μπορίσοφ...
 

«Είμαι σίγουρος ότι τώρα όλα είναι έτοιμα, περί τον Ιανουάριο- Φεβρουάριο, για την ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης. Αναφέρομαι σε άτομα που συνδέονται με τη... Ρωσία, και κυριολεκτικά έχουν χάσει όλα τα βασικά συμφέροντά τους, τα οποία χάνονται με τη χώρα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε ο πολιτικός αναλυτής και ειδικός στις πολιτικές διεργασίες, Στέφεν Γκαμίζοφ στην τηλεόραση Nova TV, σήμερα το πρωί.

«Οι βουλγαρικές μυστικές υπηρεσίες, εργάζονται προς το συμφέρον της Ρωσίας», τόνισε ο Γκαμίζοφ και αναφέρθηκε σε διοικητικά πρόσωπα  στις βουλγαρικές μυστικές υπηρεσίες (ДАНС), οι οποίοι λειτουργούν από την εποχή του κομμουνιστικού καθεστώτος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και σε ‘ατυχήματα’ που έχουν συμβεί στη χώρα τα οποία θεωρεί ότι έγιναν από παρεμβάσεις ξένων μυστικών υπηρεσιών.

«Αυτό γίνεται  όταν κάποιος θέλει να αποσταθεροποιήσει τη χώρα», είπε χαρακτηριστικά και συμφώνησε με την άποψη του  Γιάνε Γιάνεφ πρώην βουλευτή και αρχηγού του κόμματος CSV, ο οποίος δήλωσε ότι: 

«Τα ατυχήματα αυτά δεν είναι τυχαία, άρχισαν να εμφανίζονται μετά την ζεστή υποδοχή του Μπόικου Μπορίσοφ στις Βρυξέλλες και τη συνάντηση που είχε με τον Jean-Claude Juncker», όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα του βουλγαρικού News.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου