Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ

Κόντρα στη γραμμή Καμμένου η Κόλλια – Τσαρουχά. «Όλοι είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν» δηλώνει η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. σε σχέση με την ψήφο του κόμματος της για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας...

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/12/02/resized/1962217_506_355.jpg

Δεν πέρασαν ούτε 10 ημέρες από την ημέρα που στο συνέδριο των ΑΝ.ΕΛ. ομόφωνα τα μέλη του συμφώνησαν να μην ψηφίσουν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, και σήμερα η...
Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά κόντρα στη γραμμή του κόμματος της δηλώνει πως ο κάθε βουλευτής είναι ελεύθερος να αποφασίσει και να ψηφίσει ότι θέλει στην προεδρική εκλογή.

«Δεν χρειάζεται κανένας να πείσει κανέναν τι θα ψηφίσει. Όλοι είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν. Το θέμα είναι πως θα με πείσει κάποιος για το πρόσωπο» τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής των ΑΝΕΛ και Αντιπρόεδρος της Βουλής, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής που συνεδρίασε με αφορμή τις καταγγελίες Ξουλίδου για επιχείρηση χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να συναινέσουν στην προεδρική εκλογή από την παρούσα Βουλή.

«Ο βουλευτής θα έπρεπε να αποφασίζει μόνος του για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όμως κανείς δεν μας έχει πει το όνομα του υποψήφιου ώστε να τον κρίνουμε» πρόσθεσε η κ. Κόλλια άποψη που διαφοροποιείται από τη θέση των Ανεξάρτητων- Τσαρουχά, ενώ δεν έκρυψε και τους προβληματισμούς της λέγοντας: «οι ΑΝΕΛ εμφανίζονται ως εύκολος στόχος. Ότι μπορεί κάποιοι από εμάς να πειστούν να ψηφίσουν και αυτό δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει αυτό που βιώνω».

Λίγη ώρα αργότερα και μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες η κα Κόλλια Τσαρουχά είπε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ακόμα κι αν είναι ο Κώστας Καραμανλής εκτός κι αν έρθουν τα πάνω - κάτω.

Αμέσως οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες έσπευσαν να την ρωτήσουν τι εννοεί με την φράση "τα πάνω κάτω" για να τους απαντήσει εκείνη "μόνο εάν έχουμε κρίση στα εθνικά θέματα".

Αξίζει βέβαια σε αυτό το σημείο να επισημανθεί πως εθνικά θέματα για μία χώρα είναι και το ζήτημα της οικονομίας, ενώ μία τέτοια φράση, με όλες αυτές τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας, φέρνει τη βουλευτή ένα βήμα πιο κοντά στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου