Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

Ο πρώην επικεφαλής των βουλγαρικών μυστικών υπηρεσιών, Πέτκο Σέρτοφ, γνωρίζει ότι έχει καταγραφεί από κάμερες στα σύνορα με την Ελλάδα και δεν κρύβεται...


Αυτό ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών, έπειτα από πληροφορίες που  συγκεντρώθηκαν κατά...
το διάστημα των δύο εβδομάδων που χάθηκαν τα ίχνη του.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, οι ερευνητικές αρχές δεν έχουν καμία ιδέα για την αιτία της εξαφάνισης του πρώην επικεφαλής της βουλγαρικής υπηρεσίας πληροφοριών.
Διαπιστώθηκε ότι ο Σέρτοφ, είχε μαζί του € 4.080 που προέβη σε ανάληψη τους,  στις 5 Δεκεμβρίου.

Μέχρι στιγμής, ερωτήθηκαν  27 άτομα από το κοντινό περιβάλλον του Σέρτοφ, συμπεριλαμβανομένων φίλων, συγγενών και συνεργατών του, ώστε να διαπιστωθεί εάν υπήρξε κάποια σύγκρουση ή αντιφάσεις στην εξαφάνισή του.

Σήμερα, το βουλγαρικό υπουργείο Εξωτερικών, ανέφερε ότι είναι κατά 100% ότι ο Σέρτοφ βρίσκεται στην Ελλάδα, σημειώνει το βουλγαρικό Φόκους.

Σε αντίθεση βρίσκεται δημοσίευμα του βουλγαρικού Κρος, που αναφέρει ότι η βουλγαρική συνοριοφυλακή δεν έχει κανένα στοιχείο ότι ο Σέρτοφ, πέρασε τα βουλγαρικά σύνορα προς την Ελλάδα.

Ενώ, σλαβικά μέσα ενημέρωσης στα Σκόπια, έγραψαν χθες, ότι πιθανόν ο Σέρτοφ να βρίσκεται  στο νοτιοσλαβικό κράτος- FYROM,  επικαλούμενα βουλγαρικό δημοσίευμα που ανέφερε ότι εντοπίστηκε με το αυτοκίνητό του, την ημέρα της εξαφάνισής του, στην πόλη Πέτριτς της νότιας Βουλγαρίας με κατεύθυνση προς τα σύνορα του νοτιοσλαβικού κράτους.

Το μυστήριο, πάντως συνεχίζεται, αφού δεν έχει δώσει παρουσία ο ίδιος , ούτε έχει βρεθεί οποιαδήποτε άλλο στοιχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου