Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ

“Τα ένοχα κόμματα πρέπει να φύγουν” – Με αυτό τον τίτλο και με άρθρο παρέμβαση, εφημερίδα του συγκροτήματος που ειδικεύεται στις μισές και κατά το δοκούν αλήθειες, επιχειρεί και πάλι να σπείρει στο ένοχο χωράφι του πολιτικού αποπροσανατολισμού...


Να φύγουν λοιπόν. Να πάνε στο διάβολο κι ακόμη μακρύτερα. Καμία αντίρρηση. Μόνο που για να αφανιστούν οριστικά, δεν αρκεί να τα πετάξει η κοινωνία από την πόρτα, για να τους επιτρέψει στη συνέχεια η πολιτική υποκρισία να εισβάλουν και πάλι από το παράθυρο.

Να φύγουν τα ένοχα κόμματα που εγκλημάτησαν σε βάρος του τόπου. Τι θα γίνει όμως με τους εγκληματίες ηγέτες τους που υπήρξαν οι αυτουργοί του εγκλήματος??? Θα τιμωρηθούν παραδειγματικά ή θα θριαμβεύσει και πάλι το μεγαλείο του «πολιτικού πολιτισμού» που ξέρει να αμνηστεύει, για να επανέρχεται η σαπίλα δριμύτερη???

Να φύγουν. Να πάνε στο διάβολο. Τι θα γίνει όμως με το σαπισμένο πολιτικό προσωπικό του «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»??? Θα ανακυκλωθεί για να ανασυνθέσει «ολοκαίνουρια» - κατά τα λοιπά – κόμματα ή θα πρέπει να αφανιστεί με ολάκερη τη σαβούρα που κουβαλάει επάνω του???

Να φύγουν. Να αφανιστούν. Όμως αυτά τα κόμματα δημιουργήθηκαν στη βάση συγκεκριμένων πολιτικών αντιλήψεων και αυτές υπηρέτησαν. Αυτές υπήρξαν οι μήτρες που...
τα γέννησαν και τα αναπαράγουν. Τι θα γίνει μ αυτές τις πολιτικές??? Θα παραμείνουν αλώβητες κι εμείς παραδομένοι στις αυταπάτες πως ξαποστείλαμε αυτούς που τις υπηρέτησαν, ή μήπως κι αυτές να πάνε στο διάβολο μαζί τους???

Να φύγουν. Να αφανιστούν. Μα όσο έμειναν, η βρώμα και η δυσωδία της διαπλοκής με ΜΜΕ και επιχειρηματικά συμφέροντα, σκέπασε τα πάντα. Τι θα κάνουμε λοιπόν με τους «συμπρωταγωνιστές» τους στο σύστημα της καθολικής πολιτικής σαπίλας??? Θα τους εξασφαλίσουμε με την ανοχή μας την ευκαιρία να συνεχίσουν να «κάνουν παιχνίδι» με τους επόμενους???

Να φύγουν. Να πάνε στον αγύριστο. Αλλά τι θα γίνει με τους σαπιοχέρηδες που τα ψήφιζαν διαχρονικά, αλλά και με τα λοιπά στελέχη που τα υπηρέτησαν??? Θα κουβαλήσουν μαζί τους τη σαπίλα στην αντίληψη και στην άποψή τους για τον τρόπο διαχείρισης των κοινών, αναζητώντας καινούρια πολιτική στέγη με άλλο όνομα, με άλλη ταυτότητα αλλά με τις ίδιες ακριβώς ιδιότητες για να «μεγαλουργήσουν», ή μήπως θα πρέπει η λογική που τα εξέθρεψε όλα αυτά, να τσακιστεί πρωτίστως μέσα στην κοινωνία, και να αποκαθηλώνεται δραστικά ακόμη και στην πιο απλή απόπειρα επανεμφάνισής της στη δημόσια ζωή???

Αν θέλετε λοιπόν κύριοι του "ΒΗΜΑΤΟΣ" να τσακιστούν πραγματικά τα ένοχα, κόμματα και να πεταχτεί οριστικά από την πόρτα η πολιτική σαβούρα και η "προίκα" που κουβαλούν, μην ετοιμάζεστε να διευκολύνετε την εισβολή τους από το παράθυρο. Φτάνει πια η υποκρισία, από του ςπρωταγωνιστές που την υπηρέτησαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου