Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Τα τομάρια τους αρχίζουν και γίνονται γούνες πολυτελείας. Θα έρθουν χειμώνες στην Ελλάδα που αυτές τις γούνες θα τις χρησιμοποιούν οι Έλληνες, που καταδικάζονται σε θάνατο καθημερινά, για προφύλαξη από το κρύο... 
 
του ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΖΑΡΟΥ
 
Το τομάρια, που ακόμα τρώνε με κουτάλες αυξάνοντας το τρίχωμα του κορμιού τους ψηφίζοντας και υποστηρίζοντας τις λαιμητόμους που κόβουν τις ζωές Ελλήνων, θα έρθει η ώρα που θα φτιάξουν την κατάλληλη γούνα.
 
Φύτρωσε τρίχα στο τομάρι σου, φιλοτομαριστή νοικοκύρη, που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις όταν η σαμαροβενιζελοκυβέρνησή σου δίνει εντολή να στέλνονται ειδοποιητήρια ακόμα και σε αυτούς που είναι σε εντατική νοσοκομείου, στην φυλακή αλλά και στο εξωτερικό. Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις όταν η οδηγία λέει ότι θα κοινοποιούνται τα χρέη σου σε αυτό το μπουρδελοκράτος στον διοικητή του νοσοκομείου που παλεύεις για την ζωή σου, στον διοικητή της φυλακής που υπομένεις με τον εγκλεισμό σου και στον δήμαρχο της πόλης που τελευταία κατοικούσες ενώ μπορεί εσύ να κάνεις μεροκάματο στο εξωτερικό για να ξεχρεώσεις το μπουρδελοδημόσιο. Αυτά είναι τα ωραία που στηρίζεις γλύφωντας πολιτικάντηδες προδοταραίους που σκοτώνουν Έλληνες.
 
Φτιάχνεις γούνα, σοσιαληστοδημοκράτη μου, όταν συνωστίζεσαι στα καφενεία να στηρίξεις το Κέντρο Βενιζελοπαπανρέιδων ψάχνοντας την... χαραμάδα να χωθείς στο παιχνίδι ξανά, ακόμα και αν η χώρα που σε ανέχθηκε έχει σβηστεί από τον χάρτη εξαιτίας των καθικιών που υποστηρίζεις πάππου προς πάππου. 
 
Κοίτα τώρα που τα Σκόπια οι σύμμαχοί σου Αμερικάνοι τα χαρακτήρισαν στην Συνταγματική Χάρτα τους ως «Μακεδονία» να φορέσεις τον λαχανί Πασοκομπερέ σου που θα σε διαχωρίζει από Έλληνα σε Μακεδονοσκλάβο. Ο πρόεδρός σου, Βενιζέλος, την έκανε την μαλακία. Υποστηρίζοντας την αμερικανοδουλοσύνη του ΠΑΣΟΚ απλά κράτησε μούτρα και δεν πήγε στην σύναξη των χωρών για το Ισλαμικό Κράτος στέλνοντας έναν υπάλληλο του ΝΑΤΟ να εκπροσωπήσει την πατρίδα. Έλα όμως που ο πασόκος είναι και υπουργός Εξωτερικών όλων των Ελλήνων. Και με την χθεσινή του στάση πούλησε όλους τους Έλληνες.  Δεν θα την πληρώσει όμως αυτός. Θα την πληρώσεις  εσύ και η γούνα σου, που αν και λαχανί χρώμα, την δουλειά της θα την κάνει στους δύσκολους χειμώνες του μέλλοντος.
 
Φτιάχνεις γούνα, συριζαίε, που θέλεις να ακούς αυτά που σε συμφέρουν και κωφεύεις για αυτά που γίνονται στα μουλωχτά την ώρα που η παράταξή σου ετοιμάζει σόου στην Βουλή για τον προϋπολογισμό και τις πολυπόθητες εκλογές-πυροσβεστήρα. Οι κολλητοί σου Ευρωπαίοι στο έστειλαν το μήνυμα από το Γιουρογουρουνορογκρούπ εργασίας μόλις χθες. «Δεν μας ενδιαφέρουν οι εκλογές, ούτε η αντιπολίτευση. Το χρέος και οι εντολές δεν είναι θέμα των κομμάτων αλλά των μελών της κυβέρνησης». Ο εταίρος σου διέγραψε με μία την Δημοκρατία και εσύ σκίζεις την κιλότα σου μη και δεν έχεις εταίρο. Επέλεξες πλευρά: Ψηφίζεις Σύριζα σημαίνει πως πολεμάς για τα συμφέροντα της ΕΕ. Τα συμφέροντα της ΕΕ είναι κόντρα στα συμφέροντα των Ελλήνων.
 
Μπορεί εσένα, «αριστερέ», να σε καίει ο μισθουλάκος σου αλλά αυτούς που σε ανέχονται τους καίει ότι ο συνομιλητής των οικονομολόγων του Σύριζα, Capital που έχει το 6% της Ελλάκτωρ, πήρε τζάμπα τα λιγνιτωρυχεία της Βεύης στην Φλώρινα με την υπογραφή Μανιάτη ανοίγοντας τον δρόμο για τις ιδιωτικοποιήσεις και των ορυχείων της ΔΕΗ στις όμορες περιοχές. Φτιάξε γούνα οικολογική και επαναστατική με ευρωπαϊκά πρότυπα και στήριξη αμερικανικών funts. Το θέμα των Ελλήνων στους σκληρούς χειμώνες που έπονται είναι ότι θα τους ζεσταίνει.
 
Φτιάξτε γούνα, δημόσιοι λειτουργοί και τραπεζικοί υπάλληλοι, βάζοντας σφραγίδες κατάσχεσης, φυλάκισης, έξωσης και εξευτελισμού του λαού. Η γούνα η δικιά σας που μεγαλώνει στο τομάρι σας με κάθε μπόνους που παίρνετε για τις υπηρεσίες σας στο κατοχικό κράτος θα είναι οι πρώτες που θα κρεμαστούν στα βεστιάρια των Ελλήνων, που θα αντέξουν, ή των απογόνων αυτών. Δεν θέλετε να καταλάβετε ότι το «εκτελώ εντολές» σημαίνει ότι συμμετέχω στο έγκλημα άνευ ελέους. Θέλετε να υπερασπιστείτε το δικαίωμα στην εργασία-ντροπή που κάνετε έναντι του δικαιώματος του διπλανού να ζήσει. Δεν θέλετε να καταλάβετε ότι η υπογραφή σε κάθε χαρτί που στέλνετε ελαφρά τη καρδία, είναι η κλήση για εκτελεστικό απόσπασμα του μέχρι πριν 6 χρόνια συμπολίτη σας. Δεν περνάει στιγμή από το μυαλό σας ότι ο κατεστραμμένος αδύναμος πολίτης τον εντολέα σας δεν μπορεί να τον φθάσει αλλά την γούνα σας την έχει βάλει στο μάτι με το που βλέπει την υπογραφή σας στο κάτω μέρος της κλήτευσης, της έξωσης, της κατάσχεσης.
 
Φτιάξτε γούνες γυαλιστερές με πολλά στρώματα ανθελληνικού λίπους, με πολύ πουτανιλίκι αστραφτερό και πολύ φρου φρου στα τελειώματα. Μην πιστεύετε ούτε μια στιγμή πως το παρακράτος που σας έθρεψε και σας φύλαγε 70 χρόνια θα συνεχίσει να το κάνει. Έχει να κοιτάξει την δική του γούνα στους καιρούς που έρχονται. Έτσι, θα απομείνουν στο χιονισμένο τοπίο οι γυμνοί Έλληνες έναντι των δικών σας γουνοφορεμένων τομαριών.-
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου