Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ SUCCESS ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ

Και αυτό επιβεβαιώνεται απόλυτα από τα νέα μέτρα που ετοιμάζουν οι Γερμανοί για να μην κηρύξει η Ελλάδα στάση πληρωμών τον Μάιο και για να μην διαλυθεί το ευρώ...

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRHxYqFI3qCKC-vbWhCetmD4ewTN-IsNr86ac96MFas8_fNGy_8ig

Όμηρος των υπαλλήλων η χώρα του SUCCESS - Εαν η τρόικα επιμείνει στην άρνηση εκταμίευσης των 2 δόσεων ύψους 8,3 δις ευρώ τότε η Ελλάδα θα δυσκολευτεί να αποφύγει στάση πληρωμών τον Μάιο όταν και θα πρέπει να πληρώσει υποχρεώσεις ύψους 10 δισ.ευρώ.

Αυτό κατάφεραν οι αγύρτες... Αυτή τη σωτηρία εξασφάλισε στη χώρα ο δωσιλογισμός των ολίγιστων και των προσκυνημένων. Και μεσα στη θριαμβολογία για το περιφημο SUCCESS του Σα(χαλ)μαρά...
ένα νέα πακέτο χαρτούρας 20 δις έρχεται... Και μαζί μ αυτό έρχεται κι ένα νέο κοστούμι από αλυσίδες για την πολύπαθη Ελληνικη κοινωνία.

Η Deutsche Welle αποκαλύπτει το σχέδιο του Σόιμπλε που θέλει όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά ''να στηρίξει τις πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα που υποστηρίζουν το ευρώ'' - Ως διαλυμένο κράτος παρουσιάζει την Ελλάδα έκθεση του γερμανικού υπ.Οικονομικών με αναξιόπιστες φορολογικές αρχές, ιδιωτικοποιήσεις στα λόγια και μη ευέλικτη αγορά εργασίας - Νέο δάνειο με Μνημόνιο, το οποίο όμως θα ονομασθεί διαφορετικά, που θα φτάνει στα 20 δισ.ευρώ.

Τη συνέχεια την ξέρετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου