Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ - Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑ

Μετά την επεισοδειακή συνεδρίαση στη Βουλή που δεν πέρασε το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις, η σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ήταν δραματική και δρομολογεί νέες εξελιξεις...

Κρίση στην Κύπρο: Ολοι οι υπουργοί παραιτήθηκαν -Απρόβλεπτες εξελίξεις

Την παραίτηση του υπέβαλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίας του. Οπως γράφει και ο Φιλελεύθερος μετά την...
αποχώρηση του ΔΗΚΟ από την κυβέρνηση, στη διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας έθεσαν σήμερα οι 4 υπουργοί του κόμματος, Γιώργος Λακκοτρύπης, Φώτης Φωτίου, Κυριάκος Κενεβέζος και Πέτρος Πετρίδης, τις παραιτήσεις τους, ενώ την παραίτησή τους υπέβαλαν και οι υπόλοιποι υπουργοί.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος ζήτησε από όλους τους Υπουργούς να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι τις 15 Μαρτίου. Ο ίδιος ξεκαθάρισε για τελευταία φορά, όπως είπε, ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του Επιτρόπου στην ΕΕ, «λόγω της κρισιμότητας των στιγμών που περνά η πατρίδα μας».
Εξερχόμενος από το Προεδρικό, ο Νίκος Αναστασιάδης περιορίστηκε να αναφέρει στους δημοσιογράφους ότι θα λάβει τις αποφάσεις του μέχρι την 15η Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου