Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η ΡΟΥΚΕΤΟΛΟΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ - ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ

Ρουκέτες και καλάσνικοφ περιμένουν στο επόμενο χτύπημα οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής και μάλιστα μέσα στο επόμενο διάστημα, όσο βρίσκεται στη χώρα η τρόικα... 

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/02/25/resized/EKAM3_573_355.jpg

Κάποιοι μάλιστα δεν αποκλείουν ο στόχος να είναι “οικονομικός” με συμβολικό χαρακτήρα. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι έχει σημάνει γενικός συναγερμός στις υπηρεσίες καθώς...
αυτή τη στιγμή θεωρούνται ενεργές τόσο η ΟΛΑ του Ν. Μαζιώτη όσο και η ομάδα περί τον Ξηρό , ομάδες που τουλάχιστον στην περίπτωση της ΟΛΑ έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν βαρύτατο οπλισμό που περιλαμβάνει καλάσνικοφ και ρουκετοβόλα. Στο πλαίσιο αυτό στα γραφεία της ΝΔ στον οδό Συγγρού που έχουν ήδη μπει μια φορά στο στόχαστρο των τρομοκρατών έχει μπει ένα ηλεκτρονικό δίκτυο παρακολούθησης που σύφωνα με το “Βήμα” περιλαμβάνει και ασύρματες κάμερες που μεταδίδουν απευθείας εικόνα στα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ. 

Στόχοι με συμβολισμό όπως η οικία του Γερμανού πρέσβη, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία στη Βαρυμπόμπη (αν και αποτυχημένη η ενέργεια) δεν αποκλείονται, ωστόσο υπάρχει φόβος για “οικονομικό” ή ακόμη και πολιτικό στόχο λόγω της διαπραγμάτευσης με την τρόικα. 

Για τον λόγο αυτό συνεχίζεται και η εγκατάσταση του συστήματος καμερών σε σκοπιές σε 30 γραφεία κομμάτων, κτίρια πρεσβειών, δημοσίων κτιρίων, στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και περιστρεφόμενων καμερών σε 20 οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου