Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ "ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ" ΚΑΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΑΛΑΞ

Το «θείο βρέφος» κατέστρεψε και το κολλητάρι του τον Σήφουνα που πίστεψε, ως γνήσιος λεβεντομαλάκας, ότι ξαναζωντανεύει η περιοχή κι έβαλε τη Μάρη να αγοράσει δύο ξενοδοχεία...

panepistimiou

Επανέρχομαι στο αγαπημένο μου θέμα, την ανάπλαση της Πανεπιστημίου. Διαπιστώνω ότι πρωταγωνιστεί σε αυτό, προσεκτικά από το παρασκήνιο, ο αγαπημένος μου ήρωας του ΠΑΣΟΚ. Ο Κάπτεν Μάλαξ. Ο πράσινος Μάλαξ, μαθαίνω, έχει...
βρει δουλειά στους κομπιναδόρους του Ωνασείου. Ένας κάπτεν ανάμεσα στα λαμόγια του πρώην εφοπλισμού και νυν ατσίδες των ιδρυμάτων.
Μπα! Θα του χρωστάγανε τίποτα από εποχής που ήταν υπουργός και θα τον μάζεψαν.
Έχοντας μάτι που γυαλίζει σαν τη δεκάρα του Μάλαξ δεν παγιδεύτηκε στα εκπαιδευτικά, αλλά ανέλαβε με τα δύο χέρια το πρότζεκτ της Πανεπιστημίου.

Το βαφτίζω λοιπόν, όπως σπάνε σαμπάνια στα νέα πλοία, με το όνομα:Rethink Μάλαξ. Ο Μάλαξ θα μπορέσει λοιπόν να ξανα-αναπλάσει την Ομόνοια, αφού από εκεί ξεκινάει η Πανεπιστημίου. Έτσι θα πατήσει στα βήμαα του «θείου βρέφους» που ως υπουργός Έργου ηγήθηκε της ανάπλασης της Ομόνοιας ξοδεύοντας καμιά εκατοσταριά εκατομμύρια. Την κατέστρεψε εντελώς. Σηκώνοντας την και κλείνοντας τη θέα της Ακρόπολης από την Τρίτη Σεπτεμβρίου. Ούτε για πιάτσα δεν κάνει.

Το «θείο βρέφος» κατέστρεψε και το κολλητάρι του τον Σήφουνα που πίστεψε, ως γνήσιος λεβεντομαλάκας, ότι ξαναζωντανεύει η περιοχή κι έβαλε τη Μάρη να αγοράσει δύο ξενοδοχεία.
Ξέρετε η χοντρή που έβγαλε λεφτά με εμβάσματα στο εξωτερικό.Γιατί με κάτι τέτοιες μαλακίες έπεσε έξω.

Στο μεταξύ, ο Αντωνάκης, που δεν είναι καθόλου Μάλαξ, αλλά κομπιναδόρος μαντιλάκιας επιπέδου, ξεκινάει ανάπλαση της Πανεπιστημίου ενώ καταρρέει το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό.Τον καρφώνει και το ΒΗΜΑ, ενώ την ανάπλαση αποθεώνουν τα ΝΕΑ. Η γνωστή σχιζοφρένεια της Μιχαλακοπούλου.

Επειδή κανένας άχρηστος που να έχει διαπλεκόμενο κουμπάρο δεν πάει χαμένος σε αυτή τη χώρα, έχει μπει  στο Rethink Μάλαξ η “Αττικό Μετρό” με τον επικεφαλής της. Ο μεν κουμπάρος του μοσχοπουλάει το φυσικό αέριο, ο δε άχρηστος θα αναλάβει την εκτέλεση του έργου. Φαντάζομαι επίσης ότι όλα αυτά γίνονται γιατί έχει εκτιμηθεί τόσο πολύ η συμβολή του στο βάλτωμα του Μετρό Θεσσαλονίκης.  Τι λέει άραγε γι όλα αυτά ο κ. Σταμάτης;

Με τέτοιο καστ είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα του Rethink Μάλαξ θα είναι εξίσου εκκωφαντικό με το κανόνι των 240 εκατομμυρίων ευρώ που είναι η κληρονομιά του πνευματικού πατέρα του αγαπημένου μου Μάλαξ, του κ. Χρήστου.
Η μόνη ασφάλεια του Μάλαξ είναι ότι τα συνεταιράκια του Ωνασείου κέρδισαν μέχρι και την Αθηνά στα δικαστήρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου